Investiţii de un milion de euro la RAJA Constanţa

Proiectul este finanțat cu 275, 6 milioane de lei, fonduri nerambursabile, a anunţat Cătălin Bălan, director general al DGPM.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 17:27
Investiţii de un milion de euro la RAJA Constanţa

Cel mai mare operator regional de apă și canalizare din țară, RAJA Constanța, atrage invetiții de peste un milion de euro. Este vorba de un proiect cu cofinanțare europeană „Dezvoltarea Infrastucturii de apă și apă uzată” în Onești, semnat recent cu ministrul Fondurilor Europene, care a fost prezentat pe 16 ianuarie, într-o ședință festivă a Consiliului Local. La eveniment a participat și directorul general al RAJA, Felix Stroe.

„Este cel mai important proiect, cea mai bună investiție care s-a făcut în ultimii zeci de ani, în municipiul Onești. Vom deschide documentele pentru realizarea stației de epurare”, a spus Stroe.

Proiectul este finanțat cu 275, 6 milioane de lei, fonduri nerambursabile. „RAJA a reușit să atragă peste un miliard de euro la nivelul României, toți investiți în infastructura de domeniu care aparține proprietății publice, infrastructură de apă și canalizare”, a spus Cătălin Bălan, director general al DGPM.