Ioan Ghişe: Candidez la ŞEFIA PNL. Sunt împotriva alianţei cu PDL, dar nu voi pleca din partid dacă ne aliem

Senatorul liberal Ioan Ghişe nu este de acord cu decizia PNL de a forma o alianţă cu PDL. Ghişe a declarat pentru RomaniaTV.net că va candida la şefia partidului şi va anunţa acest lucru la şedinţa de miercuri a liberalilor.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 11:03
Ioan Ghişe: Candidez la ŞEFIA PNL. Sunt împotriva alianţei cu PDL, dar nu voi pleca din partid dacă ne aliem

Sunt împotriva alianţei cu PDL. Este o tentativă de deturnare, cu care nu sunt de acord. Este parte din strategia PDL de a distruge PNL. În 7 noiembrie 2012, la OSIM, Frunzăverde a înregistrat Partidul Naţional Popular Liberal. Ce n-a reuşit în 2006 Băsescu cu PDL, încearcă acum oameni din interior. Astăzi, la Delegaţia Permanentă, voi denunţa alianţa cu PDL şi voi anunţa că voi candida la şefia PNL”, a declarat Ghişe pentru RomaniaTV.net.

De asemenea, el a spus că, în cazul în care nu va câştiga şefia partidului, el nu va demisiona şi nu se va îndrepta către „grupul” Tăriceanu.

PNL şi PDL au miercuri o primă discuţie despre unificarea dreptei.

NEGOCIERI. PDL a votat pentru o ALIANŢĂ cu PNL. Blaga: Vrem un SINGUR candidat la prezidenţiale

Delegaţia Permanentă a PNL s-a reunit miercuri, pentru a discuta despre convocarea unui Congres Extraordinar al partidului, urmând să se stabilească data la care acesta va avea loc şi ordinea de zi.

”Mâine (n.red. miercuri) ne reunim din nou în forul Delegaţiei Permanente pentru a discuta despre convocarea unui Congres Extraordinar al Partidului Naţional Liberal. Vom stabili cu această ocazie data la care va fi convocat Congresul, ordinea de zi etc. Toate chestiunile legate de organizarea congresului nu îmi aparţin sau nu ne aparţin, ci vor fi gestionate de o echipă care va fi formată, în principiu, din preşedinţii cu rezultatele cele mai bune, o echipă care va fi desemnată de Delegaţia Permanentă. Noi, eu şi ceilalţi membri ai BPN, rămânem să exercităm funcţiile pe care le deţinem până la Congres, din punct de vedere oficial şi administrativ”, anunţa, marţi, pe Facebook, preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu.