Ioan Neculaie, dat în urmărire internaţională. Autorităţile au informaţii că nu se mai află în România

Milionarul Ioan Neculaie va fi dat în urmarire internaţională pentru ca politia a descoperit ca nu se mai afla pe teritoriul României. Fostul patron al FC Brașov trebuia să se predea la Poliţie după ce a fost condamnat definitiv la 2 ani și 2 luni de închisoare.

23 ian. 2022, 16:27
Ioan Neculaie, dat în urmărire internaţională. Autorităţile au informaţii că nu se mai află în România

Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după ce a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Pentru că autorităţile au informaţii că nu se mai află în România, se va cere mandat de arestare internaţională, potrivit România TV.

Milionarul brașovean Ioan Neculaie a fost condamnat vineri la doi ani și două luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov.

Fostul patron al echipei de fotbal FC Brașov, Ioan Neculaie a fost acuzat de procurori că ar fi tras cu arma în roțiile propriei mașini de nervi că făcuse pană chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare.

În primă instanţă, Ioan Neculaie fusese condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare.

Ioan Neculaie a mai făcut puşcărie în trecut. În noiembrie 2017, Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și sase luni, prin contopirea a două sentințe cu suspendare, pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munțiilor. A ieşit din închisoare după un an, fiind eliberat condiționat.

Ioan Neculaie, record de viteză pe autostradă. Milionarul s-a filmat în timp ce gonea nebuneşte FOTO

„Dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei conform prezentei. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale apelate. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată azi, 21.01.2022, prin punerea la dispoziţia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei”, este hotarârea 62/2022 21.01.2022.