Ioan Niculae, infectat cu Covid-19. Care este starea sa de sănatate

Ioan Niculae a fost infectat cu Covid-19, la începutul lunii noiembrie. Omul de afaceri a contractat o formă destul de gravă a virusului, fiind internat la spitalul „Victor Babeș”, la Terapie Intensivă și putea respira doar cu ajutorul aparatului cu oxigen.

01 dec. 2020, 20:08
Ioan Niculae, infectat cu Covid-19. Care este starea sa de sănatate
Ioan Niculae, infectat cu Covid-19

Ioan Niculae, infectat cu Covid-19. Din fericire, organismul omului de afaceri a răspuns bine la tratament şi a părăsit secţia de Terapie Intensivă după ce situaţia sa medicală s-a îmbunătăţit, scrie Prosport.ro.

Ioan Niculae, infectat cu Covid-19

Tratamentul impus în spital se pare că a dat rezultate și acesta se însănătoșește. Afaceristul se simte mai bine și chiar a vorbit la telefon cu președintele echipei de fotbal, Dani Coman, dar și cu alți prieteni de familie.

Citeşte şi: Şoc în Liga 1! Magnatul român poreclit „omul de 650 de milioane de euro” negociază cu Ioan Niculae pentru Astra Giurgiu

Emilian Imbri de la Spitalul „Victor Babeş” Bucureşti

Emilian Imbri, managerul Spitalul „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti a declarat că România a ajuns in punctul in care nu mai poate face nimic pentru a stopa pandemia.

Acum nu mai avem nimic de facut. In momentul in care ajungem in situatia asta, in care fiecare zi numarul de cazuri creste cu 5.000, 6.000, nu se mai poate face nimic. Ce ne facem, insa, ca nu avem suficiente paturi pentru a interna toata populatia Romaniei?

Avem nevoie de vreo 18.000 de paturi ca sa stam linistiti si de 8.000 de paturi de terapie intensiva. Parerea mea este ca in momentul de fata nu mai avem nimic de facut decat sa respectam ce trebuie sa respectam. Se poate lua modelul din tarile din jurul nostru, cu riscul pe care si le-au asumat si aceste tari.

Ma refer aici ls riscul unor demonstratii. E singurul lucru pe care poti sa il mai faci”, a declarat Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babes” din Bucureşti.

Citeşte şi: Giovanni Becali se implică în telenovela transferului lui Alibec şi îl face praf pe Ioan Niculae: „Un miliardar închipuit”

Poate ajungem la acel adevar, pe care toti s-au ferit sa il recunoasca. Aceasta boala nu poate fi stavilita decat prin masuri foarte stricte si nu are tratament. Nu putem decat sa esalonam imbolnavirile, ca sa nu se imbolnaveasca foarte multi romani deodata.

In Romania sunt peste 500 de spitale, aprope jumatate au intrat deja in circuitul COVID. Restul de spitale sunt spitalele mari, grele, spitale judetene cu 900 de paturi. Spitalele mari nu trebuie sa ajunga spitalele COVID. Este greu de dovedit un numar mare de pacienti plus ca ar ramane orice boala fara suport”, a mai precizat Emilian Imbri.