Şoc în Liga 1! Magnatul român poreclit „omul de 650 de milioane de euro” negociază cu Ioan Niculae pentru Astra Giurgiu

Astra Giurgiu este pe ultimul loc în Liga 1 şi se confruntă de mai mult timp cu o situație financiară dezastruoasă. Jucătorii sunt neplătiți de luni de zile, iar acum apare o variantă-şoc pentru gruparea miliardarului Ioan Niculaie.

19 oct. 2020, 07:27
Şoc în Liga 1! Magnatul român poreclit „omul de 650 de milioane de euro” negociază cu Ioan Niculae pentru Astra Giurgiu

Petre Buduru, preşedintele CA al clubului, încearcă să-l convingă pe Augustin Oancea, șeful Tinmar Energy, să investească la Astra Giurgiu. Înființată în 2001, societatea este sponsor încă din 2014, cu aproximativ 700.000 de euro pe sezon, scrie ProSport.

Augustin Oancea, poreclit „omul de 650 de milioane de euro”, ar fi susținut clubul cu diverse sume de bani și prime în perioadele grele prin care echipa a trecut, mai ales când patronul Ioan Niculae a fost închis. Ioan Niculae i-a propus lui Augustin Oancea, prin intermediul lui Petre Buduru, să vină alături de el la Astra sau să cumpere clubul.

„Oancea a intrat de multe ori în vestiar și le-a dat jucătorilor prime după diferite meciuri. A fost o perioadă grea, dar ne-a ajutat. A fost mereu alături de noi”, susțin surse din cadrul clubului din Giurgiu.

CUTREMUR la RAPID după ce Daniel Tudorache a pierdut Primăria Sectorului 1. Se anunţă falimentul: „El era adevăratul patron!”

Augustin Oancea, 47 de ani, e unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, însă de-a lungul timpului a dus societatea Tinmar Energy de la 15 milioane de euro, cât valora în 2007, la 650 de milioane de euro! La începutul acestui an, Augustin Oancea a vrut să-și dezvolte businessul și a negociat, pentru 40 de milioane de euro, cumpărarea Spitalului Monza din București.