Ioana Ignat, despre eliminarea iubitului ei, Sebastian Dobrincu, de la Survivor România 2023

Ioana Ignat a făcut primele declarații după ce iubitul ei, Sebastian Dobrincu, a trebuit să părăsească Survivor România în urma unei accidentări grave, fiind obligat să se opereze.

20 ian. 2023, 12:42

Sebastian Dobrincu era unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survior, însă a fost nevoit să se retragă  din copetiție, din cauza unei accidentări. Iubita lui, cântăreața Ioana Ignat, a făcut primele declarații după plecarea tânărului milionar din cadrul show-ului.

Antreprenorul în vârstă de 24 de ani a fost nevoit să părăsească prematur concursul, dar e de părere că totul se întâmplă cu un motiv. Anunțul lui Sebastian Dobrincu i-a emoționat pe coechipierii săi, dar nu sunt singurii care l-au susținut.

Citește și: Sebastian Dobrincu, eliminare dramatică de la Survivor România 2023. A părăsit concursul în cârje: „Am nevoie de o intervenție chirurgicală

Ioana Ignat a trăit accidentarea iubitului cu sufletul la gură și abia aștepta să se întoarcă acasă.

„Sunt foarte mândră de el și de toată prestația lui. M-a întristat foarte rău să văd că s-a accidentat. Din păcate se întâmplă și lucruri neprevăzute. Acesta a fost singurul impediment să nu câștige Survivor. Cel mai important acum e să se facă bine. Pentru mine e un câștigător orice ar fi”, a declarat artista pentru protv.ro.

Sebastian Dobrincu și Ioana sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor. Au colaborat la lansarea două piese împreună, „Inimă naivă” și „Weekend”, iar pe rețelele de socializare se afișează rar.

Citește și: Gheboasă, anunțul momentului! Vrea să se întoarcă la Survivor? Dezvăluirile făcute de artist despre întoarcerea în competiție

Ioana Ignat lansează primul album

Cântăreața se pregătește pentru lansarea primului său album muzical. Una dintre piesele de pe acesta se numește „Lângă inima ta” și este deja lansată, având pe YouTube peste 410.100 de vizualizări.