Ioana Simion, dezvăluiri despre sarcină. Soţia lui Ilie Năstase aruncă bomba: „Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță!”

Ilie Năstase a declarat acum câteva zile că și-ar mai dori un un copil cu actuala lui soție. Ioana Simion este încântată de idee, mai ale că ambii soţi vor o fetiţă!

28 sept. 2021, 19:03
Ioana Simion, dezvăluiri despre sarcină. Soţia lui Ilie Năstase aruncă bomba: „Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță!”

Ioana Simion, dezvăluiri despre sarcină. Ilie Năstase mai vrea un copil şi spune că dacă va fi fetiță se gândește să o facă „următoarea Simona Halep”. Dacă visul i se va adeveri, fostul sportiv va deveni tată pentru a șasea oară la 75 de ani”.

„Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat  Ilie Năstase.

Ioana Simion a reacţionat imediat despre posibilitatea de a deveni mamă la 44 de ani. Soția lui Ilie Năstase spune că atât ea precum și fostul sportiv își doresc o fetiță și chiar dacă nu au stabilit nimic, dacă bebelușul vrea să vină cei doi îl așteaptă cu brațele deschise. „Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță și el, da, își dorește. Eu am mai uitat în ultima perioadă. Acum el este cel care-și dorește foarte mult. Un copil este binevenit oricând, doar că el este cel care și-a dorit.  Încă nu am fost pregătită și nu am stat cu gândul acolo. Deocamdată, am altele de făcut”,  a declarat Ioana Năstase pentru Cancan.

Adidas a renunţat la contractul cu Ilie Năstase, care dura din 1972. Ce lovitură pregăteşte primul nr. 1 ATP

Ioana Simion și Ilie năstase au trecut printr-o perioadă grea și au fost la un pas să divorțeze, dar acum relaţia lor este una normală. „Nu este cum mi-aș dori eu să fie, dar accept pentru că este Ilie Năstase. Accept anumite lucruri pe care nu le-aș fi acceptat pentru nimic în lume. Eu sunt o femeie împlinită, fericită în ceea ce privește familia mea, de căsnicie mai puțin. Legat de căsnicie, mai puțin, pentru că nu decurge totul așa cum mi-aș fi dorit”,  a mai spus Ioana Simion.