Ioana Tufaru, de urgenţă la spital cu fiul ei: „Îl doare şi plânge. M-am panicat foarte tare”

Ioana Tufaru a ajuns, zilele trecute, de urgenţă la spital cu fiul ei. De atunci, vedeta plânge întruna şi se roagă pentru sănătatea fiului ei, să ajungă cu bine acasă. Luca s-a simţit foarte rău, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor.

01 mai 2023, 19:28
Ioana Tufaru, de urgenţă la spital cu fiul ei: „Îl doare şi plânge. M-am panicat foarte tare”
Ioana Tufaru, de urgenţă la spital cu fiul ei

Ioana Tufaru, de urgenţă la spital cu fiul ei. De câteva zile, ea și copilul sunt internauți, cel mic fiind sub supravegherea medicilor, care l-au diagnosticat cu enterocolită. De aici și febra mare cu care s-a confruntat, vărsăturile și durerile de stomac de care minorul se plângea.

Citeşte şi: Cât câştigă Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu îşi duce traiul de la o zi la alta, alături de soţul ei şi de copil

Ioana Tufaru, de urgenţă la spital cu fiul ei

Suntem internați. Am ajuns la spital azi noapte (n.r. într-una dintre nopțile trecute.). Luca s-a îmbolnăvit tare rău. A făcut o enterocolită foarte urâtă. Avea febră mare, avea vărsături continuu și scaune moi. Nu mai zic de durerile de burtă, sărmanul se simțea tare rău. Am chemat salvarea acasă”, a spus Ioana Tufaru, conform Fanatik.ro.

Acum, copilul este sub tratament, are un regim alimentar aparte și este din ce în ce mai bine. Însă, Ioana recunoaște că nu-și poate da seama de la ce anume o fi făcut Luca enterocolită.

Acum e ceva mai binișor, dar tot îl doare burtica! Mănâncă de regim aici, la spital, și medicamentație, perfuzii și antibiotic la 12 ore… Nu știm de la ce a făcut enterocolita asta așa urâtă. Poate a mâncat ceva ce nu i-a priit. Altă cauză nu știu care ar putea fi. Dar nu știu ce să fi mâncat copilul care să nu îi cadă bine.

Eu m-am panicat foarte tare. Am plâns pentru că nu știam ce are, de e așa. Eu nu prea am avut probleme cu el până acum, mai ales probleme de genul acesta!

M-am panicat foarte tare, mi-era foarte milă de el, că e mic și suferă atât de mult. Am plâns și plâng și aici la spital că îl doare și plânge când i se fac injecțiile. Unele sunt intravenos! Dar am încredere în medicii de aici care sunt foarte buni și mă rog sa ajungem cat mai repede sănătoși acasă”, a mai spus fiica Ancăi Călugăreanu.