Ioana Tufaru nu şi-a STRÂNS încă COPILUL la PIEPT, este încă la incubator

Ioana Tufaru trece prin stări contradictorii de când a devenit mămică. Fiindcă fata regretatei artiste Anda Călugăreanu a născut prematur, medicii i-au dus bebeluşul la incubator, până când se va dezvolta complet, decizie care o îndurerează profund pe proaspăta mămică.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 11:02
Ioana Tufaru nu şi-a STRÂNS încă COPILUL la PIEPT, este încă la incubator

Băieţelul Ioanei Tufaru şi al lui Ionuţ va mai sta încă o săptămână la incubator, pentru ca organele lui să fie complet funcţionale. Pentru că la el au voie să meargă doar medicii şi asistentele, proaspăta mămică este tare tristă că de când a născut nu şi-a putut strânge la piept copilul.

„Micuţul meu Luca Andrei este la incubator şi nu l-am ţinut deloc în braţe de când am născut. A fost dus imediat în camera specială unde i se asigură dezvoltarea. L-am văzut şi mi-au dat lacrimile de bucurie şi de emoţie. Este Ionuţ în miniatură.

Din păcate abia într-o săptămână îl voi putea ţine în braţe, iar aşteptarea mi se pare un infern. Ieri am plâns după el, atât de mult îmi doream să-l pun la pieptul meu. Important este însă ca bebe să fie bine şi sunt foarte mulţumită de medicii de aici. Sunt profesionişti”, a declarat Ioana Tufaru în exclusivitate pentru WoWBiz.ro.

Citeşte şi  Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a născut prematur