Ioana Tufaru şi-a internat soţul la spital cu afecţiuni grave. Riscă să fie infectaţi cu virusul Covid-19

Ioana Tufaru și-a internat soțul în spital cu probleme la plămâni. și-a anunțat prietenii, pe facebook, că se simte cu „inima frântă”, după ce a postat locația în care se afla alături de partenerul ei de viață, Ionuț Mardare.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 06:29
Ioana Tufaru şi-a internat soţul la spital cu afecţiuni grave. Riscă să fie infectaţi cu virusul Covid-19

Ei au ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, din București, iar fanii au fost extrem de îngrijorați, mai ales că Ioana nu a dat mai multe detalii legate de vizita la unitatea spitalicească.

Citeşte şi S-a aflat ADEVĂRUL despre MOARTEA Andei Călugăreanu. Artista suferea de o BOALA GRAVĂ, iar DURERILE au împins-o spre SINUCIDERE

„Ce s-a întâmplat Ioana ???…. Ce ați pățit?! Doamne ferește!! Sunteți bine?! Mă sperii!!”, au postat amicii apropiați ai Ioanei Tufaru. „Soțul meu, niste probleme! O pneumonie, se pare, l-am internat!”, a explicat Ioana.

„Imi pare rau, aveti grija…sper sa-i faca si testul de covid..(ca asa e procedura..cica) sanatate maxima!!!”, a reacționat o altă amică, îngrijorată de faptul că cei cu afecțiuni la plămâni sunt mai expuși la coronavirus, după cum s-a anunțat în timpul pandemiei. „Nu știu! O să vedem!”, a încheiat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, scandal monstru din cauza lui Gigi Becali

Ioana Tufaru a reacţionat vehement pe pagina sa de socializare după ce amicii ei virtuali și-au permis să vorbească urât despre Gigi Becali, cel care i-a oferit o casă în care să locuiască.

Gigi Becali a declarat acum ceva timp că ar eutanasia animalele fără adăpost, în contextul în care mai mulți copii sau alte persoane au fost mușcate de câini. Una dintre prietenele virtuale ale Ioanei Tufaru a postat un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali în care spune că „dacă construiești 10 biserici nu înseamnă că ești creștin”, și că afaceristul ajută oamenii de fațadă, oameni care ies la cerșit cu copii mici și fură din magazine.

Dana Budeanu l-a luat în vizor pe Gigi Becali. „E singurul bărbat din România care face asta”

Ioana Tufaru a reacţionat imediat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care o pune la zid pe cea care și-a permis să scrie asemenea lucruri despre Gigi Becali. Latifundarul i-a dat o garsonieră în care să locuiască, să nu mai stea pe străzi, în plus, îi plătește și toate cheltuielile lunare la locuință.