Iohannis anunţă SCHIMBĂRI în PNL, dacă va ajunge preşedintele partidului

Prim-vicepreşedintele demisionar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, este încrezător în şansele sale de a ajunge preşedinte al partidului şi spune că dacă va lua locul lui Crin Antonescu, 'cu siguranţă că vor fi ici-colo şi alte modificări' în PNL.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 11:40
Iohannis anunţă SCHIMBĂRI în PNL, dacă va ajunge preşedintele partidului

Klaus Iohannis a declarat joi, în timpul unei conferinţe de presă, că se impun modificări în PNL.

„Dacă se schimbă vârful echipei, cu siguranţă că vor fi ici-colo şi alte modificări. Nu sunt neapărat adeptul demiterilor sau demisiilor forţate. O analiză va trebui făcută, dar acum nu aş intra în această temă, nu mă preocupă acum”.

De asemenea, Klaus Iohannis crede că „are şanse bune” să ajungă preşedinte al PNL.

„Aşa un pic cred că am mentalitate de învingător. Dacă nu aş socoti că am şanse bune, nu aş candida fiindcă nu ar avea niciun farmec. E o prostie pentru un politician să intre într-o cursă pe care ştie că o va pierde”, a spus Iohannis.

Acesta a mai adăugat că nu exclude ca şi alte persoane să se înscrie în cursa pentru preşedinţia PNL.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, va candida la şefia PNL la congresul ce urmează să fie organizat cel mai probabil la sfârşitul lunii iunie.

Iohannis a anunţat că a solicitat Delegaţiei Permanente a PNL, care s-a reunit miercuri, o derogare de vechime pentru a putea candida.

„Astăzi în deschiderea Delegaţiei Permanente am anunţat că voi candida la preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Am cerut o derogare de vechime pentru a fi în această poziţie. Cred că reacţia colegelor şi colegilor din partid a fost una foarte bună. În concluzie, ne pregătim pentru Congres”, a spus Iohannis, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat miercuri că îl susţine pe Klaus Iohannis pentru preşedinţia partidului.