Klaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune

Publicat: Luni, 02 Iunie 2014 16:20 // Actualizat: Luni, 02 Iunie 2014 16:56 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis a declarat, luni, că este dispus să candideze la Preşedinţie în situaţia în care i s-ar propune acest lucru. Unele filiale liberale deja s-au exprimat pentru susţinerea lui Iohannis în cursa pentru Cotroceni.

"În cazul în care îmi propune cineva aşa ceva, sunt dispus", a spus Iohannis. Liberalul a precizat, însă, că este vorba despre un punct de vedere personal şi că decizia în acest sens trebuie luată de Congresul partidului.

"Nu m-a rugat nimeni să fac aşa ceva, dar eu i-am rugat pe colegii din partid să dezbată în organizaţiile lor această chestiune, după care probabil vom avea intern o fază de armonizare şi congresul poate să ajungă în faza să ia o decizie", a explicat Iohannis.

Liberalul a adăugat că va vizita organizaţiile PNL sau cel puţin regiunile pentru a avea discuţii cu colegii din partid în pregătirea congresului.

Klaus Iohannis, PREŞEDINTE INTERIMAR al PNL până la Congres

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, sâmbătă, că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din acest an, ca un pas spre urgentarea realizării proiectului de unificare a forţelor de dreapta şi în vederea desemnării cât mai grabnic a unui candidat unic al dreptei la preşedinţia României.

MIŞCARE-SURPRIZĂ. Crin Antonescu NU MAI CANDIDEAZĂ la PREŞEDINŢIA României

Klaus Iohannis a spus, imediat după retragerea lui Crin Antonescu, că gestul acestuia este cel al "unui mare om politic".

REACŢIA lui Klaus Iohannis după retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru Cotroceni

"Astăzi am văzut un gest al unui mare om politic: Crin Antonescu. Am asistat la un gest unic, în ultimii 24 de ani, făcut de un om politic cu o poziţie foarte puternică, foarte bine plasat, care a renunţat la toate acestea pentru a întări partidul. Prin decizia luată, Crin Antonescu a dovedit că pune interesul partidului şi al României înaintea propriului interes şi a propriei cariere politice", afirma Klaus Iohannis.

CTP, despre retragerea lui Crin: E un GEST RAŢIONAL, nu mai avea şanse. Klaus Iohannis, candidatul dreptei

Propunerile privind candidatura lui Iohannis la Cotroceni au venit imediat după anunţul retragerii lui Antonescu.

Liderul filialei Sibiu a PNL, deputatul Mircea Cazan, anunţa sâmbătă că organizaţia sibiană va propune la congres candidatura lui Iohannis la Preşedinţia României.

"Cred că domnul Klaus Iohannis este o variantă bună pentru România. La congres, Sibiul va avea aproape 40 de delegaţi şi probabil că vom propune acest lucru, candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia României", a spus Mircea Cazan.
 
Delegaţia Permanentă a PNL Braşov a hotărât, luni, cu unanimitate de voturi, susţinerea lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al PNL şi candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Naţional Liberal.


loading...
8 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iun 08:10
Răspunde | Votează email 0 email
yatou
DE CE M-OR FI ENERVAND SI SUPARAND,OAMENII CARE ZAMBESC CU GURA PANA LA URECHI,CAND E VORBA DE LUCRURI SERIOASE????
04 iun 12:00
...ar avea de pierdut în faţa mult mai versatului Victor Ponta“, a precizat analistul politic. Klaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune Tot la dezavantaje s-ar...
04 iun 07:03
Răspunde | Votează email 0 email
YATOU
NU TE HAZARDA CA PRESEDINTE,AL NOSTRU! NU TE ALEGE NIMENI!STAI ACOLO LA PRIMARIA TA...n-ai cum sa fii de partea noastra si sa ne aperi interesele noastre...sorry!
02 iun 19:24
... Source Article from http://www.romaniatv.net/iohannis-sunt-dispus-sa-candidez-la-presedintie-daca-cineva-imi-propune_149392.htmlKlaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la...
02 iun 17:58
...
Klaus Iohannis a declarat, luni, că este dispus...
02 iun 17:20
...s-ar propune acest lucru. Unele filiale liberale deja s-au exprimat pentru susţinerea lui Iohannis în cursa pentru Cotroceni. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Klaus Iohannis, preşedinte interimar la PNL: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva...
02 iun 16:34
...este dispus să candideze la Preşedinţie în situaţia în care i s-ar propune acest lucru. Citește mai departe…, Iohannis: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune eee by ...
02 iun 16:29
...este dispus să candideze la Preşedinţie în situaţia în care i s-ar propune acest lucru. Citește mai departe…, Klaus Iohannis: Sunt DISPUS să candidez la Preşedinţie, dacă cineva îmi propune eee by ...
1
EUR
4.8387
RON
05 Jun
noapte 14 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H