Iohannis: Tăriceanu SE VA ÎNTOARCE în PNL. Pasul pe care l-a făcut în afara partidului e o greşeală

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a reiterat luni, la Târgu-Jiu, ideea că fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu se va întoarce în formaţiunea liberală, considerând că 'pasul pe care l-a făcut în afara partidului este o greşeală', informează Agerpres.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 11:59
Iohannis: Tăriceanu SE VA ÎNTOARCE în PNL. Pasul pe care l-a făcut în afara partidului e o greşeală

El a menţionat că în cazul în care va face acest lucru, Tăriceanu nu va mai ocupa o funcţie de conducere în partid.

Cred că, după un timp, domnul Tăriceanu se va întoarce în PNL. Este părerea mea, am mai spus-o. Acest pas pe care l-a făcut în afara PNL este o greşeală, după părerea mea şi nu văd altă evoluţie aici. (…) Nu e foarte complicat, poate să facă adeziune şi să fie reprimit în partid, dar asta nu înseamnă că va fi iarăşi automat pe o funcţie de conducere. Dar, eu nu văd altă evoluţie’, a spus Iohannis.

Citeşte şi Vicepreşedinte liberal: Tăriceanu nu mai are ce căuta în PNL decât ca simplu membru

În acelaşi timp, preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a ţinut să lămurească o ştire apărută pe surse în cursul zilei de duminică, potrivit căreia mai mulţi lideri din ţară ai organizaţiilor judeţene liberale s-au întâlnit cu fostul premier pentru a prelua conducerea partidului.

‘Au apărut ştiri pe surse ieri (duminică – n.r.), ştiu fiindcă am dat dezminţire, deoarece Gorjul era nominalizat. Nimeni din conducerea partidului nu s-a întâlnit cu domnul Tăriceanu. Eu personal l-am văzut acum o lună la Senat. Au dat dezminţire şi Ialomiţa, Prahova şi Doljul, practic este o dezinformare a opiniei publice. Domnul Tăriceanu este susţinut de socialişti în momentul de faţă, nu discutăm de membrii PNL şi nu există nici acea ruptură care se vehiculează în presă’, a precizat Dian Popescu.