Ion Alexandru Țiriac a dat gata domnișoarele cu ultima sa postare! Cum arată fiul miliardarului la 47 ani: „Nu sunt îngrijorat”

Ion Alexandru Țiriac a făcut furori pe Intagram, după ce a postat o poză la bustul gol. Acesta ținea în mână o placă de surf, iar mesajul pe care l-a transmis este cu totul incendiar.

18 feb. 2024, 14:36

Ion Alexandru Țiriac, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei trei moștenitori legitimi ai miliardarului Ion Țiriac, în vârstă de 84 de ani, care a glumit sau nu atunci când a spus că are un total de 33 de copii.

Partenerul Soranei Cîrstea, în vârstă de 33 de ani și clasată pe locul 22 în WTA, își menține o formă fizică de invidiat datorită unei rutine pe care nu o abandonează niciodată. Antreprenorul le-a dat cate pe domnișoare cu pătrățelele lui.

Citește și: Cum arată şi cu ce se ocupă acum Cristi Tabără. Jurnalistul acuzat că și-a molestat fiica vitregă suferă de o boală incurabilă

”Obiceiurile de duminică la 6 dimineața mă ajută să fiu în formă zi de zi. Nu te uita niciodată în oglindă, te vei obișnui cu reflexia locului în care ești, nu unde vrei să fii!”, a scris Țiriac Jr. pe rețelele sociale, alături de o fotografie din sala de forță.

De curând, Ion Alexandru Țiriac a fost în vacanță, de unde a postat câteva imagini de la plajă, cu placa de surf și a transmis: ”Încă salvez vieți ca un hobby, nu sunt îngrijorat”.

Ion Țiriac are trei moștenitori legitimi – Ion Alexandru Țiriac, Karim Mihai Țiriac și Ioana Natalia Țiriac – dar a dezvăluit că are în total 33 de copii și că intenționează să-și împartă averea în 33 de părți legale.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat, în trecut, într-un interviu, Ion Țiriac.

Recent, Ioana, singura fiică a lui Ion Țiriac, a călătorit în Emiratele Arabe Unite și a postat mai multe fotografii de acolo. Imaginile ei au adunat mii de aprecieri și zeci de comentarii, iar printre cei care au reacționat s-a numărat și fratele ei, Ion Alexandru.

”Nu putem ajunge la nivelul ei de regalitate de Dubai! Dar putem fi mândri să fim în preajma ei”, a scris în glumă Țiriac Jr. pe Instagram.

Citește și: Victor Ponta, acuzaţii grave după ce cumnatul său s-a stins din viaţă. Iulian Cristian Herţanu a fost hărţuit timp de nouă ani de DNA: „A fost încă o victimă a unor ticăloşi ca Portocală şi Onea!”