Ion Alexandru Ţiriac, primele imagini alături de Sorana Cîrstea. Cum şi-a consolat iubita după meciul pierdut la Adelaide FOTO

Ion Alexandru Ţiriac a însoțit-o pentru prima dată pe Sorana Cîrstea la un turneu de tenis, consolând-o pe sportiva din Târgoviște după înfrângerea suferită în primul tur la Adelaide.

12 ian. 2022, 12:29
Ion Alexandru Ţiriac, primele imagini alături de Sorana Cîrstea. Cum şi-a consolat iubita după meciul pierdut la Adelaide FOTO

Ion Alexandru Ţiriac, primele imagini alături de Sorana Cîrstea. Sportiva a pierdut la debutul în turneul WTA de la Adelaide, scor 3-6, 2-6 cu Anhelina Kalinina, dar la final a fost aşteptată la marigena terenui de iubitul ei!

Ion Alexandru Ţiriac, primele imagini alături de Sorana Cîrstea

Fiul lui Ion Țiriac a fost surprins în momentul în care a făcut un gest tandru față de Sorana Cîrstea, după ce sportiva din Târgoviște a pierdut dezamăgitor la turneul de la Adelaide! Cei doi își țin relația departe de ochii curioșilor, fiind pentru prima oară când sunt văzuți într-o astfel de ipostază.

Motivul pentru care Sorana Cîrstea şi Ion Alexandru Ţiriac nu se afişează în public. Cei doi s-au logodit anul trecut

Deși cei doi nu se afișează în public împreună, Sorana Cîrstea are sentimente foarte puternice pentru Ion Alexandru Ţiriac. După ce s-a impus la turneul din Istanbul, în 2021, sportiva nu a stat nici o secundă pe gânduri, iar în fața camerelor de luat vederi, în timp ce se afla pe teren și-a sunat iubitul! „Da, iubitule! Așa e! Te iubesc! Ești viața mea! Și abia aștept să fiu în brațele tale”, i-a spus Sorana Cîrstea lui Ion Alexandru Ţiriac.

Ion Alexandru Ţiriac, prima imagine alături de cei doi copii ai săi. „Voi dați sens vieții mele” FOTO

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Țiriac nu se mai feresc de ochii lumii, purtându-se în public precum doi îndrăgostiți! Cei doi se bucură nespus de timpul petrecut împreună și se pare că fiul miliardarului îi va face galerie iubitei sale și la Australian Open 2022 (17 – 30 ianuarie).