Ion Caramitru, apel la solidaritate: Nu cereţi imediat returnarea contravalorii biletelor! VIDEO

Publicat: Luni, 16 Martie 2020 10:59 // Actualizat: Luni, 16 Martie 2020 10:59 // Sursa: romaniatv.net

Actorul şi regizorul Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, a transmis duminică un mesaj video prin care roagă publicul să fie solidar cu instituţia pe care o conduce şi să nu ceară imediat rambursarea biletelor cumpărate în avans.

Managerul Teatrului Național București roagă publicul spectator să nu ceară rambursarea imediată a contravalorii tichetelor pentru piesele amânate în contextul înmulțirii cazurilor de nou coronavirus.

Activităţile culturale de la TNB au fost suspendate cel puţin până pe 31 martie, cu posibilitatea de prelungire.

Armata e cu noi: "Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE!" 

Ion Caramitru invocă „efecte dramatice şi în plan financiar, riscând să provoace colapsul instituţiei”.

„În fiecare zi în care nu se joacă, teatrul pierde sume considerabile. Acestea sunt destinate funcţionării instituţiei, plăţilor de utilităţi, întreţinerii clădirii şi, nu în ultimul rând, pregătirii şi producţiei de noi spectacole, onorării drepturilor de autor şi plăţii colaboratorilor externi, în mare majoritate tineri actori. Toate spectacolele anulate din perioada de criză vor fi reprogramate, biletele deja cumpărate rămânând valabile”, potrivit unui comunicat.

„Spectatorii care îşi pot permite să aibă răbdarea de a se reîntâlni la o dată ulterioară cu actorii preferaţi şi cu spectacolele TNB pe care doresc să le vizioneze sunt rugaţi să nu ceară rambursarea biletelor cumpărate la spectacolele amânate din cauza epidemiei de coronavirus. În felul acesta ajută teatrul să îşi poată desfăşura activitatea de repetiţii şi de pregătire a unor noi premiere – dincolo de uşile închise temporar pentru public”, adaugă TNB.

Ion Caramitru adaugă că, „la ieşirea din acest episod dramatic (…), revenirea în sălile de spectacol ne va ajuta pe toţi să ne regăsim zâmbetul şi să ne vindecăm mai repede de traume”.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Ion Caramitru teatru TNB
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H