Ion Cristoiu dezvăluie secrete de alcov din relaţiile cu fostele iubite. Cum testa celebrul gazetar fidelitatea fetelor: „Acela este momentul cel mai primejdios. Dar eu, fiind un om foarte lucid, stăteam la pândă”

Jurnalistul Ion Cristoiu este o persoană extrem de discretă, care rareori vorbeşte despre viaţa personală. De data asta, jurnalistul Ionuţ Cristache a reuşit să scoată de la fostul gazetar al Evenimentului Zilei detalii legate de marile lui iubiri.

10 ian. 2023, 16:58
Ion Cristoiu dezvăluie secrete de alcov din relaţiile cu fostele iubite. Cum testa celebrul gazetar fidelitatea fetelor: „Acela este momentul cel mai primejdios. Dar eu, fiind un om foarte lucid, stăteam la pândă”

Ion Cristoiu este căsătorit de peste 20 de ani cu Doina Diaconu, fosta sa subalternă de la ”Evenimentul Zilei”, dar până să se aşeze la casa lui, gazetarul a mai experimentat câteva relaţii. În podcastul Cristache & Cristoiu, fondatorul Evenimentului Zilei a dezvăluit că a trăit câteva poveşti de iubire şi în redacţie. Cristoiu obişnuia să cheme la interviu tinerele aspirante la postul de jurnalist cu un material scris. Dacă le plăcea pe fete, dar materialele scrise erau slăbuţe, gazetarul le rescria.

Deși am avut și relații în redacții, întotdeauna le-am pus în paranteze. Îi spuneam la întâlnire să vină în mână cu materialul. Dacă era slabă, i-l scriam eu. Este o disociere uluitoare la mine. (…) Nu era vorba de îndrăgostit, ci pentru că mă făceam de râs. E vorba de faptul că în orice redacție se știe și atunci ăia încep să se ascundă”, a povestit Ion Cristoiu.

Singurul lucru pe care Ion Cristoiu îl căuta la potenşialele iubite: „Acela este momentul cel mai primejdios”

De asemenea, Ion Cristoiu a dezvăluit că, atunci când era pe punctul de a intra într-o relaţie, singura informaţie pe care voia să o cunoască despre potenţiala parteneră de viaţă era dacă aceasta mai are şi pe altcineva. Iar dacă afla că nu e singurul în inima ei, o dădea uitării pe loc.

Citeste si Dieta minune a lui Ion Cristoiu. Jurnalistul a slăbit 30 de kilograme

Vă fac o mărturisire. Când eram tânăr, în relațiile cu femeile, și au fost destul de complicate, pe mine m-a preocupat să știu dacă e cu altul sau nu. În momentul în care am aflat, am evacuat persoana aia din gândurile mele. Nu mai exista. În general, în relația bărbat-femeie, mai ales la femei, în momentul în care ea începe să se desprindă de tine, e o lecție frumoasă și se duce spre altul, nici ea nu știe. E un moment de mare ambiguitate în care ea nu s-a decis.

Și acela este momentul cel mai primejdios. Este momentul în care ea se ascunde, momentul în care ea își schimbă viața. Dar eu pentru că sunt om foarte lucid, am trăit într-o permanentă luciditate, eu sunt la pândă. Până aflu. Soția mereu îmi reproșează că uit ușor. În momentul în care s-a terminat o poveste la mine, nu mai există”, a mai spus publicistul.

Cum arată femeia perfectă în viziunea lui Ion Cristoiu

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, gazetarul a dezvăluit ce slăbiciuni are în materie de femei.

În primul rând că dumneavoastră nu sunteți genul meu. De ce? Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați pentru că asta presupune că aș putea să fiu gelos. Prefer o femeie pe care eu o descopăr. Cea care e spectaculoasă și toți bărbații se uită după ea nu e genul meu. Din punct de vedere al înfățișării fizice, cei care mă știu de când eram mai tânăr, că mi-au plăcut femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete. Adică, tot imaginea asta romantică de femeie. Cum spunea Eminescu Vă imaginați ce diafană era? Este foarte mult livresc prostesc în mine din punctul acesta de vedere”, a declarat celebrul ziarist.

Citeste si Ion Cristoiu o compară pe Ursula von der Leyen cu Stalin: „Pandemia i-a dat beția puterii / Englezii au ieșit din UE din cauza Comisiei Europene” (VIDEO)