ION ŢIRIAC s-a ascuns de virus. Doar el şi două persoane stau izolaţi de lume. Miliardarul îşi face săptămânal testul

Miliardarul Ion Țiriac a înțeles din prima clipă riscul uriaș la care este expus din cauza pandemiei, astfel încât nu i-a trebuit mult timp să ia decizia de a se refugia într-una dintre reședințele sale de lux.

RomaniaTV.net
09 mai 2020, 17:34
ION ŢIRIAC s-a ascuns de virus. Doar el şi două persoane stau izolaţi de lume. Miliardarul îşi face săptămânal testul

Aflat în România, Ion Ţiriac a decis că cel mai bine va sta retras în domeniul său vast de la Balc (județul Bihor), recunoscut în trecut pentru reprizele de vânătoare. Au apărut, în ultimele aproape două luni, mai multe zvonuri legate de locul în care s-a refugiat Țiriac. S-a vehiculat inclusiv varianta Namibia, numai că evz.ro a descoperit că fostul tenismen a revenit în țară iar acum se află la Balc.

Ion Țiriac, recunoscut pentru faptul că nu poate sta într-un loc anume, își umple timpul, pe lângă cel petrecut la telefon, cu plimbări lungi pe domeniul său de vănătoare. Ca orice miliardar care se respectă, Țiriac este însoțit permament de către două persoane, dar are și un dispozitiv de protecție.

Deși în zonă nu pătrunde nimeni, decât extrem de greu, cu ”aprobări”, omul de afaceri își face săptămânal testul de COVID-19.

Ion Țiriac ar fi fost trimis de fiul său în Namibia. Miliardarul a revenit greu în Româmia

Imediat cum s-a declarat starea de urgență, Ion Ion Țiriac l-ar fi trimis pe tatăl său în Namibia, pe un platou, la peste 2.500 de metri, scria Capital

Potrivit jurnalistului Victor Ciutacu, citat de aceeași publicație, miliardarul se afla la vânătoare împreună cu nişte parteneri de afaceri. ”Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri. Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului.

Ion Ţiriac, apel cutremurător. „S-a făcut genocid! Nu e trist că nu vor, ci că nu le pasă”

Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă”, a dezvăluit Victor Ciutacu la România TV în urmă cu aproximativ 10 zile.

Ion Țiriac face bani ”grei” pe timp de pandemie. Încasări de 10 milioane de euro pentru omul de afaceri

Deși nu mai este cel mai bogat român, fiind detronat de Daniel Dineș, Ion Țiriac prosperă chiar și pe timpul pandemiei, în ciuda crizei economice care a lovit întreaga planetă.

Ion Țiriac ia dividende de 10 milioane de euro

Allianz Țiriac, compania la care fostul tenismen deține 45% dintre acțiuni, a avut un profit imens în 2019.

Concret, profitul operațional al firmei a fost de 134 de milioane de lei. Este al treilea an consecutiv în care compania depășește borna de 130 de milioane de lei.

În 2019, profitul Allianz Țiriac a fost mai mare cu 3,6% față de cel din 2018, informează economica.net.


loading...
Partenerii noștri