Ion Ţiriac: Simona Halep va da lovitura cu noul sponsor. Ofertă de ULTIMĂ ORĂ de la o companie URIAŞĂ

Simona Halep, numărul 1 WTA, s-a despărţit, la finalul anului 2017, de Adidas, cu care a colaborat în ultimii patru ani. Ion Ţiriac a vorbit despre situaţia în care se află sportiva şi face un anunţ surprinzător.

17 ian. 2018, 06:43
Ion Ţiriac: Simona Halep va da lovitura cu noul sponsor. Ofertă de ULTIMĂ ORĂ de la o companie URIAŞĂ

Simona Halep încasa un milion de eruo pe an de la Adidas şi ar pretinde două milioane de euro pe an pentru a semna cu noul sponsor. S-a discutat despre negocieri cu Nike, Lacoste, K-Swiss, dar, din câte se pare, discuţii mai avansate ar fi cu Asics, o companie japoneză.

AUSTRALIAN OPEN 2018. S-a anunţat ora de start a meciului SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD. Alte două românce joacă JOI

Ion Ţiriac crede că Simona Halep e într-o poziţie privilegiată. Ea nu trebuie să se grăbească, obiectivul ei fiind să cântărească foarte atent fiecare ofertă primită.

Simona Halep, acuzată de RASISM la Australian Open 2018. Declaraţii SCANDALOASE făcută de ROMÂNCĂ

„Cred că ce a făcut e foarte inteligent. A avut aprobarea lui Adidas să joace fără logo, asta şi face în momentul de faţă. Dar când va avea un sponsor, sunteţi primii care o să aflaţi. După cunoştinţele mele, sunt foarte mulţi care bat la uşă. Oamenii care o reprezintă sau lucrează pentru ea îi propun şi ea hotărăşte. După câte ştiu eu, e şi un om dificil. Trebuie să-i placă şorţuleţul cămăşuţa, doar e femeie. Dar vă garantez eu că, cu sau fără sponsor, nu moare de foame. Iar la numărul unu din lume bat mulţi la uşă”, a spus Ion Ţiriac.