Ioniţă de la Clejani face propria anchetă despre accidentul produs de Margherita. „Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată”

Ioniţă de la Clejani a făcut noi dezvăluiri, la România TV despre accidentul produs de Margherita. Cântăreţul a anunţat că a început propria anchetă şi mărturisit că fiica sa nu consumă droguri. De asemenea, Margherita de la Clejani a rămas fără permis pentru 30 de zile în urma accidentului. 

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 10:32
Ioniţă de la Clejani face propria anchetă despre accidentul produs de Margherita. „Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată”

„Am început personal o anchetă. Ştiu că Marga nu consumă droguri. Clar! Nu există aşa ceva! Am început o anchetă de aseară pentru că nu pot lăsa lucrurile aşa”, a declarat Ioniţă de la Clejani pentru România TV.

Margherita de la Clejani i-a spus tatălui ei că nu s-a simţit bine atunci când a produs accidentul.

„Nu a consumat droguri. Marga nu consumă droguri. Marga este bine. Nu s-a întâmplat o nenorocire. Nu au fost victime. E o maşină. Dă-o dracului. S-a stricat. Facem alta. O reparăm, nu e problemă”, a spus tatăl Margheritei.

Margherita de la Clejani riscă ÎNCHISOAREA după ce a condus sub influenţa stupefiantelor. Ce explicaţii le-a dat poliţiştilor

Cântăreţul a spus că Margherita de la Clejani nu a avut o maimuţă în maşină.

„Ancheta este pe rol. Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată. Nu a fost nicio maimuţă în maşina lui Marga. S-a întâmplat un accident şi vreau să ştiu cum s-a întâmplat accidentul ăsta.

Mi-a spus clar. Nu am consumat niciodată niciun drog”, a afirmat Ioniţă de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani a aflat din presă despre accidentul produs de Margherita

„Pe mine presa m-a sunat. Ştia la ora 9 dimineţa mai mult decât ştiam eu.

I-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile. Maşina este la service. Ea nu s-a simţit bine deloc. Sunt foarte multe semne de întrebare, ştiind cine este Margherita”, a mărturisit Ioniţă de la Clejani.

Ioniţă de la Clejani a spus că va face totul „pentru a rezolva această problemă legal. Eu nu ştiu ce trebuie să fac. O să am nişte specialişti care o să mă ajute”.

Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa