Margherita de la Clejani riscă ÎNCHISOAREA după ce a condus sub influenţa stupefiantelor. Ce explicaţii le-a dat poliţiştilor

Noi detalii în cazul accidentului produs de fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. Margherita din Clejani are dosar penal și riscă până la cinci ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată de către instanță, cu atât mai mult cu cât testele au arătat că tânăra era sub influența stupefiantelor. România TV a obţinut în exclusivitate stenogramele discuţiilor pe care Ioniţă de la Clejani, tatăl Margheritei, le-a avut cu poliţiştii după accidentul produs de fiica sa.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 07:09
Margherita de la Clejani riscă ÎNCHISOAREA după ce a condus sub influenţa stupefiantelor. Ce explicaţii le-a dat poliţiştilor

Cântăreaţa Margherita de la Clejani a produs un accident, sâmbătă, pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală, după ce s-a ciocnit cu maşina pe care conducea de un alt autoturism parcat. 

Fiica Vioricăi de la Clejani, implicată într-un accident rutier. Cântăreaţa se afla sub influenţa substanţelor halucinogene

Odată ce poliţiştii au ajuns la locul accidentul, Margherita a prezentat un comportament cel puţin ciudat, fapt pentru care poliţiştii au supus-o mai multor teste – teste pentru alcool şi pentru droguri.

Cel pentru alcool a ieşit negativ, însă pentru droguri a ieşit pozitiv.

Reacţia lui Ioniţă de la Clejani, după accidentul produs de Margherita pentru că a condus drogată: „A fost o traumă pentru ea” 

Margherita de la Clejani a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, unde a ajuns şi tatăl Margheritei, Ioniţă de la Clejani.

România TV a obţinut în exclusivitate stenogramele discuţiei dintre Ioniţă de la Clejani, poliţişti şi Margherita.

Poliţist: Dacă era iarbă, ieşea cannabis.
Ioniţă de la Clejani: De ce nu a ieşit iarbă?
Poliţist: Au ieşit doar pastile. Nu a ieşit iarbă, dar doar pastile acestea care nu ştiu ce înseamnă.
Margherita de la Clejani: Pastilele care sunt din farmacie.
Ioniţă: Cum faci?
Margherita: Eu ştiu că sunt nişte pastile din farmacie.
Ioniţă: Spune-mi despre ce e vorba.

Reacţia Poliţiei după accidentul provocat de Margherita de la Clejani. Dosar penal pentru fiica cea mare a Clejanilor

Reporterii România TV au căutat pastila la care s-a referit Margherita de la Clejani, însă aceasta nu a fost găsită în farmacii.

Rezultatele urmează să ajungă rezultatele de laborator din care va reieşi ce pastile a consumat Margherita de la Clejani.

Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit

Fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani s-a ales cu permisul suspendat pe perioadă determinată.

Margherita este dispusă să plătească 2.000 de lei pentru a ieşi cât mai repede expertiza medico legală aflată în lucru pentru a primi mai repede rezultatele.

Dacă va fi găsită vinovată, riscă până la cinci ani de închisoare.

Margherita de la Clejani era cu MAIMUŢA în maşină când a provocat accidentul