Ionuț Cercel trece prin momente cumplite după moartea tatălui său. „Plânge si strigă la…”

Petrică Cercel a murit pe patul unui spital din Capitală, unde a fost internat din cauza infectării cu noul coronavirus. Manelistul fost condus duminică, 19 septembrie 2021, pe ultimul drum de către apropiați.

20 sept. 2021, 10:29
Ionuț Cercel trece prin momente cumplite după moartea tatălui său. „Plânge si strigă la…”

Ionuț Cercel trece prin momente cumplite după moartea tatălui său. Ionuț Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, este devastat după evenimentul tragic și nu se mai poate opri din plâns. Un apropiat a mărtursit că Ionuț Cercel îl descrie pe tatăl său un înger alb, motiv pentru care și-a dorit ca toată lumea prezentă de la înmormântare să fie îmbrăcată în alb.

Ionuț Cercel trece prin momente cumplite după moartea tatălui său

„Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui. El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel la un post TV.

Înmormântarea lui Petrică Cercel a avut loc seara. Motivul pentru care familia a decis să-l îngroape după lăsarea întunericului. VIDEO

Ionuț Cercel a confirmat acum o săptămână că tatăl său este internat la Terapie Intensivă. Celebrul manelist spunea că analizele au ieșit mai bine, astfel că nimeni nu se aștepta că ce este mai rău ar urma să se întâmple.

Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid