Ipoteză şoc lansată de bunicul Luizei. Acesta susţine că fata ar fi fost luată de fiul lui Dincă VIDEO

Bunicul Luizei Melencu susține că nepoata lui ar fi fost dată fiului lui Gheorghe Dincă și dusă la Arad. În aceeaşi notă, avocatul Tonel Popa declarat la România TV că împreuna cu familia fetei încearcă să o identifice pe Luiza în Italia și că în zilele următoare o să înceapă cautarile și în Germania.

19 sept. 2019, 06:16
Ipoteză şoc lansată de bunicul Luizei. Acesta susţine că fata ar fi fost luată de fiul lui Dincă VIDEO

Într-o intervenţie la România TV, bunicul Luizei şi-a reafirmat convingerea că nepoata sa trăieşte. „Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-sau și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!„, a spus bunicul Luizei.

Citeşte şi Reconstituirea crimelor se face degeaba. Declaraţia şoc a primului avocat al lui Dincă

În acelaşi timp, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că Luiza este căutată şi în străinătate. „Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. A făcut foarte multe lucruri dar multe nu le-a făcut singur și are multe altele de care nu îl întreabă nimeni. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră? Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei„, a spus Tonel Pop, la România TV.