Ipoteză șocantă în cazul crimei din Mangalia. Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, ar fi făcut un avort, iar Alina ar fi criticat-o din această cauză: „Considera că ar fi dezonorant ca familia ei să afle”

O nouă ipoteză în cazul crimei din Mangalia. Avocatul victimei dezvăluie că Loredana Atănăsoaie, tânăra care a ucis-o pe Alina Ciobanu, ar fi făcut un avort în urmă cu ceva timp.

04 oct. 2023, 23:25
Ipoteză șocantă în cazul crimei din Mangalia. Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, ar fi făcut un avort, iar Alina ar fi criticat-o din această cauză: „Considera că ar fi dezonorant ca familia ei să afle”
O nouă ipoteză șocantă în cazul crimei din Mangalia

Florin Răican, avocatul victimei, dezvăluie că Loredana Atănăsoaie, tânăra din Vaslui care și-a ucis prietena cu sânge rece într-un hotel din Mangalia, ar fi făcut o întrerupere de sarcină în urmă cu ceva timp, iar Alina Ciobanu o critica din această cauză. Avocatul susține că acesta at putea reprezenta un nou mobil al crimei.

„Desigur, acesta este doar un scenariu ce pare mai verosmil în raport cu probele administrate în dosar decât cel rezultat din declarațiile inculpatei. 

La fel de bine se poate ca inculpata Loredana să fie doar confuză în ceea ce privește circumstanțele esențiale ale faptei și să nu încerce neapărat să ascundă adevărul.

Oricum s-ar fi întâmplat în acea cameră de hotel acest dosar nu poate fi considerat soluționat până nu va fi stabilit mobilul crimei. Practic, trebuie stabilit care a fost impulsul psihic care a determinat-o pe inculpata Loredana să o ucidă pe Alina (…).

Citește și: Criminala din Mangalia face declarații șoc: „O visez noaptea, o rog să mă ierte, nu am vrut să o omor”. Loredana plângea în timp ce își înjunghia prietena

Pe de altă parte, în ultima declarație dată de inculpata Loredana în fața procurorului, aceasta a arătat că Alina spunea diverse vorbe despre ea și că era dezamăgită de faptul că Alina nu dorește să se împace cu ea (…).

Recapitulând se poate concluziona că între cele două colege și prietene exista o stare conflictuală dar care nu era vizibilă pentru toată lumea; că inculpata Loredana, fire mai libertină, a avut mai multe relații pasagere și prietenii nocturne; că Alina își depusese demisia în acea zi și că, peste câteva ore, avea să plece spre casă, adică spre localitatea din care ambele proveneau iar inculpata Loredana era dezamăgită de faptul că Alina spune anumite lucruri și că refuză să se împace cu ea.

Toată această serie de situații de fapt ar putea căpăta o logică și s-ar putea întrezări motivul crimei dacă am adăugă și faptul neștiut până acum că Loredana rămăsese însărcinată în urma multiplelor relații avute cu diverși bărbați și că fusese nevoită să facă o întrerupere de sarcină. 

Se pare că Alina i-ar fi reproșat atât lipsa de decență, desfrânarea dar, mai ales, faptul că a recurs la avort și nu a oferit nici o șansă fătului. Acestea ar putea fi acele „vorbe” spuse de Alina și care o deranjau pe inculpată. 

Alina asocia avortul cu crima infantilă și din acest motiv începuse să o vadă pe Loredana cu alți ochi. Considera că mersese prea departe. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Mătușa Alinei, fata ucisă cu bestialitate de prietena sa, aruncă bomba

La rândul ei, Loredana era paralizată de frica faptului că familia ei, mai cu seamă mama și fratele său mai mare, ar putea afla despre aventurile ei și despre întreruperea de sarcină. Considera că ar fi dezonorant ca familia ei să afle despre avort pentru că astfel ar fi putut pierde stima, dragostea și prețuirea lor. 

Cel mai probabil, teama nejustificată că secretul întunecat al avortului este în pericol, că Alina nu ar avea tăria de a păstra tăcerea atunci când va ajunge în preajma familiei inculpatei, a condus la luarea rezoluției infracționale”, susține avocatul Alinei Ciobanu, Florin Răican, într-o postare pe blogul său.


Calendar 2024
Calendar 2024