IPS Teodosie ține pasul cu tehnologia. Arhiepiscopia Tomisului are cont și pe Instagram: ”Tehnica aceasta de Dumnezeu este lăsată”

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că are, de miercuri, cont și pe Instagram. Este deja a treia rețea socială pe care instituția bisericească este prezentă, după Facebook și Tik-Tok.

02 mart. 2023, 19:07
IPS Teodosie ține pasul cu tehnologia. Arhiepiscopia Tomisului are cont și pe Instagram: ”Tehnica aceasta de Dumnezeu este lăsată”
IPS Teodosie ține pasul cu tehnologia. Arhiepiscopia Tomisului are cont și pe Instagram

IPS Teodosie ține pasul cu tehnologia. Arhiepiscopia Tomisului are cont și pe Instagram. IPS Teodosie a anunțat joi printr-un mesaj video că Arhiepiscopia Tomisului va fi prezentă și pe această rețea socială.

Citește și ÎPS Teodosie provoacă o nouă controversă: „Cerceii nu-şi prea au locul, este mai bine să nu puneţi”

IPS Teodosie ține pasul cu tehnologia. Arhiepiscopia Tomisului are cont și pe Instagram

“Iubiţi reprezentanţi şi spectatori de pe Tik Tok, Instagram, sunt bucuros să vă împărtăşesc dragostea mea faţă de toţi, că iată mijloacele acestea tehnice ne ajută să ne apropiem şi biserica vine în întâmpinarea dumneavoastră.

Ştiinţa este de la Dumnezeu şi tehnica aceasta de Dumnezeu este lăsată, de aceea, iată, vom fi mereu împreună şi nu vreau să vă spun altceva, decât adevărul, decât mesajele de la Dumnezeu, că biserica este a lui Dumnezeu şi condusă de El. Voi sunteţi fiii bisericii, sunteţi copiii noştri duhovniceşti.

Vă iubim, de aceea vă vom dărui mereu hrană spirituală ca să aveţi posibilitatea acestei perspective a veşniciei, că noi trăim pentru a ne înveşnici bucuria şi toate legăturile noastre de dragoste.

Să fiţi fericiţi că sunteţi în biserică şi să luaţi biserica în sufletul vostru, pe Hristos, pe Tatăl, pe Duhul Sfânt, pe Maica Domnului şi pe sfinţi, să ţinem rânduielile împreună, ca să fim împreună şi în veacul de acum, dar şi în veacul viitor. Aşa să ne ajute Dumnezeu. Amin!”, a transmis Arhiepiscopul Tomisului”, a spus IPS Teodosie, potrivit ziuaconstanta.ro.

Arhiepiscopia Tomisului mai are în prezent conturi pe Facebook și Tik-Tok.

ÎPS Teodosie şi-a făcut cont de TikTok pentru a comunica cu tinerii

Contul de pe TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are 811 următori şi 4.620 de aprecieri, iar până acum au fost postate mai multe clipuri cu mesaje ale arhiepiscopului Tomisului.

“Ne găsim şi pe TikTok cu numele Arhiepiscopia Tomisului unde ÎPS Teodosie şi alţi preoţi şi teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt şi la obiect învăţături creştine. Doamne ajută!”, a anunţat Arhiepiscopia Tomisului.

„Se aud atâtea zvonuri, bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Drept să vă spun, aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă este ceva care tulbură firea oamenilor.

Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să-l lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine”, spune IPS Teodosie într-un prim mesaj transmis pe TikTok.

„Să vă rugaţi ca să dea Dumnezeu lumină curată în mintea şi în conştiinţa cârmuitorilor, începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene şi mondiale” – este unul dintre mesajele transmise de arhiepiscopul Tomisului pe TikTok.

IPS Teodosie a declarat, joi, că este bucuros să colaboreze intens cu tinerii pe acea platformă de socializare.

„Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok, întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor, pentru că tinerii sunt viitorul nostru şi au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos şi lumină din viaţa bisericii, care este maica neamului nostru românesc şi maica tuturor oamenilor de pe faţa pământului. Doamne ajută să colaborăm frumos, la mulţi ani, iubiţi tineri!”, a mai transmis arhiepiscopul Tomisului.

Citește și Ce părere are IPS Teodosie despre consumul de fructe de mare în post: „Cum să fie fructe, dacă mișcă gângăniile?”