Irina Loghin, alungată de pe scenă în timpul spectacolului. Doamna muzicii populare i-ar fi jignit pe ceilalți artiști, fiind deschis și un proces: „Până voi ieși la pensie voi fi bogată”

Scandal total la Iași, unde Irina Loghin a fost chemată să susțină un recital omagial. În timp ce publicul o aplauda, marea artistă a fost dată jos de pe scenă chiar de prezentatoarea evenimentului muzical. De unde a pornit conflictul?

04 nov. 2023, 20:09
Irina Loghin, alungată de pe scenă în timpul spectacolului. Doamna muzicii populare i-ar fi jignit pe ceilalți artiști, fiind deschis și un proces: „Până voi ieși la pensie voi fi bogată”
Irina Loghin, alungată de pe scenă de prezentatoarea spectacolului. Doamna muzicii populare i-ar fi jignit pe ceilalți artiști, fiind deschis și un proces: „Până voi ieși la pensie voi fi bogată”

Irina Loghin a avut parte de unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera sa artistă. Invitată să susțină un recital omagial, doamna muzicii populare românești a fost alungată de pe scenă într-un mod grosolan, susțin fanii, care au taxat-o dur pe Doina Baciu de la Radio Iași, prezentatoarea evenimentului, scrie Star Popular

Citește și: Cu cine s-ar fi iubit Irina Loghin în tinerețe. Amândoi erau căsătoriți

Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă, în timpul recitalului

Revoltă totală după spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, unde cap de afiș au fost Irina Loghin și Sofia Vicoveanca. În timpul momentul artistic susținut de Irina Loghin, sala a fost în delir, dar aplauzele au fost întrerupte de prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu. Aceasta a dat-o jos de pe scenă pe interpretă, susținând că ar fi jignit ceilalți artiști participanți la spectacol.

Spectatorii au surprins imagini din timpul incidentului. În acestea se poate vedea cum, supărată și cu ochii în lacrimi, Irina Loghin eliberează scena, gesticulând din mână, iar fanii sunt șocați de cele întâmplate. Contactată de Star Popular, Doina Baciu a acuzat-o pe interpretă că a jignit ceilalți artiști, iar pentru asta va intenta și un proces.

„A fost spectacol dăruit Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului, și toate alea… Deja am luat legătura cu avocatul vor fi acționați în judecată cei de la ziar. A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin. A fost să cânte, am dovezi că nu a dat nici măcar o factură, chitanță, banii sunt virați de organizator din luna martie, și sunt mai multe dovezi pe care acum le-am primit unde a fost cazată și ce a făcut. Chiar acum m-am despărțit de avocat, urmează un proces, probabil până voi ieși la pensie voi fi bogată!”, a declarat prezentatoarea evenimentului, Doina Baciu.

Fanii Irinei Loghin, printre care și mulți dintre cei care au participat la eveniment și au văzut cu ochii lor cele petrecute la spectacol, au taxat dur gestul Doinei Baciu, făcând apel la organizatori să ia măsuri în ceea ce o privește.

„Vreau doar sa vp transmit că în această seară colega dvs. Doamna Doina Baciu, casiera Radio Iasi (cea care din acestea seară a rămas în istorie) este un exemplu care a lăsat un gust amar în prezentarea spectacolului aniversar muzica populară Iași-Cinema Victoria. A alungat de pe scenă un artist precum Irina Loghin, a intrat peste dânsa cu un tupeu ce însoțește alte categorii de oameni, probabil fără educație. A umilit un artist român, o valoare a muzicii noastre! Eu ca și spectator m -am simțit umilită de aceasta doamnă care efectiv tipa la spectatori -cei care au plătit biletul și juca un teatru de mahala. Pacat și pentru dvs. că o aveți în trust și o lăsați să meargă mai departe fără nici cei 7 ani de acasă! Trist!”, a spus un utilizator pe Facebook.

Citește și: Irina Loghin, surprinsă de paparazzi după ce a ieşit din clinica medicului estetician. Cum arată artista în vârstă de 84 de ani. Imagini surprinzătoare