Irina Rimes: „După ce mi-au sos tubul din burta, m-am simţit ca nouă”. Asistentele i-au pus şampanie pe buze de Revelion

Irina Rimes a fost externată după operația suferită la spitalul Elias. Cântăreața a povestit pe facebook cum asistentele i-au pus șampanie pe buze in noaptea de Revelion dar si ce chin a indurat.

RomaniaTV.net
03 ian. 2020, 06:08
Irina Rimes: „După ce mi-au sos tubul din burta, m-am simţit ca nouă”. Asistentele i-au pus şampanie pe buze de Revelion

Irina Rimes a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care povestește cum se simte și cum a petrecut revelionul pe patul de spital. „În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii”, a scris cantareata.

„A doua zi am petrecut-o tot in reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta, m-am simțit ca noua”, a mai scris Irina.

Irina Rimes a fost operată de urgenţă după ce a ajuns la spitalul Elias din cauza unui chist care i-a provocat hemoragie internă. Operația care a durat o oră a decurs bine, iar artista își revine repede. Ea este susținută de mama și fratele ei, care au venit la spital, dar și de prieteni.

Problemele artistei i-au luat pe toți prin surprindere, mai ales că părea că se află într-o perioadă foarte bună a vieții. De curând s-a îndrăgostit din nou și a pozat fericită alături de iubitul ei de Crăciun.

Irina a explicat că 2019 a fost un an extrem de greu pentru ea, din mai multe puncte de vedere și, deși a decis să țină diagnosticul pentru sine, artista a oferit totuși un indiciu în legătură cu problema pe care a înfruntat-o, publicând o imagine ce duce cu gândul la faptul că ar fi avut probleme ginecologice.

Cine sunt medicii care au salvat-o pe Irina Rimes

În același timp, medicii care i-au salvat viața și cărora le-a mulțumit și personal, dar și pe Internet, sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Alexandru Filipescu este conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie, școlit în țară și în străinătate. Acesta lucrează la Spitalul Elias încă din 2004, în timp ce Raluca-Cornelia Uzum este cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie. Cei doi au făcut parte din echipa salvatoare care i-a dat Irinei Rimes șansa de a lăsa în urmă greutățile lui 2019 și de a privi cu optimism spre 2020.