Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară: „Era singurul lucru la îndemână”

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară. A fost unul dintre cei mai mediatizaţi bărbaţi din România, când a trăit povestea de dragoste cu Monica Gabor şi îi plăcea să arate luxul în care trăia. Acum, după ce a pierdut averea, trăieşte simplu într-un apartament din Capitală.

06 ian. 2022, 12:54
Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară: „Era singurul lucru la îndemână”
Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară. În perioada comunismului, fostul milionar și-a dorit să părăsească țara și să își înceapă un nou capitol al vieții peste hotare. Cu toate acestea, el nu a făcut marele pas, iar recent a vorbit despre întreaga perioadă.

Citeşte şi: Monica Gabor a cerut jumătate din averea făcută de Irinel Columbeanu în timpul căsătoriei cu ea. S-a ales deja cu un lot de teren. Dezvăluiri incredibile!

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară

Omul de afaceri susține că și-ar fi reînceput viața oriunde în această lume. Cu atât mai mult, la acea vreme el deja vizitase Vestul Europei și America, ba chiar fusese invitat să se stabilească departe de țara mamă.

Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face. Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent.

Și acesta a făcut parte din motivele pentru care ideea mi-a repugnat o perioadă de timp și, de asemenea, când, totuși, m-am hotărât nu-mi mai păsa de aceste lucruri. Asta a fost câteva luni, până când a venit Revoluția”, a declarat Irinel Columbeanu la Canal 33.

Irinel Columbeanu, marea dorință pentru 2022

Irinel Columbeanu speră la un 2022 în care să-și vadă fiica, pe Irinuca, și să împărtășească din amintirile și experiențele pe care le au împreună. Acum, la final de an, Columbeanu a lansat prima sa carte, “Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

Pentru 2022, Irinel Columbeanu își dorește în jurul său mai mulți oameni care să în înțeleagă și să aibă la fel de multe experiențe interesante ca în anii trecuți.

Ce își dorește Columbeanu pentru fiica lui? „Să poată avea posibilitatea de a face ce-i place”.

Întrebat când speră să o revadă pe Irinuca, care se află în America alături de mama ei, afaceristul a spus: „Sper să mă revăd cu ea atunci când va fi și ea împlinită, iar de aceasta depinde și unde”.