Irinel Columbeanu, mărturisiri emoționante, după operația de AVC! “Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict”

Fostul milionar de la Izvorani a fost operat de medicii de la Spitalul Elias, după ce a suferit un accident vascular cerebral. La o săptămână de la intervenție, Irinel Columbeanu a vorbit despre starea de sănătate și regimul strict pe care îl respectă cu sfințenie.

08 mart. 2022, 08:37
Irinel Columbeanu, mărturisiri emoționante, după operația de AVC! “Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict”
Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre Nicu Ceauşescu

Irinel Columbeanu a trecut prin momente de cumpănă. A suferit un accident vascular și a fost operat de urgență. La o săptămână de la intervenit medicală, fostul milionar a vorbit despre starea de sănătate, dar și despre tratamentul și regimul alimentar pe care îl respectă cu sfințenie.

Irinel Columbeanu, mărturisiri emoționante, după operația de AVC!

CITEȘTE ȘI: Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară: „Era singurul lucru la îndemână”

Mai mult decât atât, fostul milionar de la Izvorani a ținut să precizeze că nu este ajutat de nimeni în aceasta perioadă dificilă, dar cu toate acestea reușește să se îngrijească singur.

„A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie.

Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă. Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Click!

CITEȘTE ȘI: Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Cadoul pe care i l-a trimis Irinel Columbeanu în SUA
În tot acest timp, fostul milionar a fost în strânsă legătură cu fiica și fosta soție, care se află peste Ocean.

„Îmi este foarte dor de fiica mea. Zilele acestea trebuie să ajungă cartea la ele în America, și abia aștept să aud și părerea lor. M-au susținut foarte mult în această perioadă”, a mai spus Irinel.