Irinel Columbeanu RENUNŢĂ DEFINITIV la una dintre FEMEILE care i-a DISTRUS sufletul

Irinel Columbeanu a decis să facă mari schimbări în viaţa sa. Prima acţiune din seria transformărilor sale este să dea uitării un obiect de suflet care îi aminteşte de o femeie importantă din viaţa sa. Mai exact, obiectul la care vrea să renunţe Irinel Columbeanu este statuia "Echilibru" de Sabin Bălaşa, statuie care va fi scoasă la licitaţie.

RomaniaTV.net
14 mart. 2015, 07:08
Irinel Columbeanu RENUNŢĂ DEFINITIV la una dintre FEMEILE care i-a DISTRUS sufletul

Irinel Columbeanu s-a hotărât să renunţe la acele amintiri care nu-i dau pace de ani buni, iar pentru asta este dispus chiar să îşi vândă şi cele mai scumpe obiecte din casă.

Irinel Columbeanu, în SCANDAL cu Iulia Albu: „Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile”

Afaceristul a declarat pentru Mediafax că îşi doreşte să vândă statuia „Echilibru” de Sabin Bălaşa, operă de artă estimată la 150.000 de euro, doar pentru a scăpa de anumite amintirile unei femei care a însemnat aproape totul în viaţa acestuia.

Sculptura formată din două părţi, o femeie şi o creatură ciudată a fost instalată timp de mai mulţi ani în livingul casei de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Deşi nu a recunoscut, se pare că, această sculptură îi aduce aminte de vremea când se iubea cu Anna Lesko, care a fost singura iubită ce l-a cunoscut pe pictor şi care a avea o relaţie deosebită cu marele artist.

„Este unica sculptură făcută de domnul Bălaşa – Dumnezeu să-l ierte! -, lucrare pe care un prieten a făcut-o pentru mine. Am avut o relaţie specială cu domnul Sabin Bălaşa. Mărturisesc că faţă de jumătate din această statuie care întruchipează o femeie şi de care mă leagă nişte amintiri de care vreau să mă despart”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citeşte şi  Irinel Columbeanu, COLABORATOR al Securităţii. Notele sale „încălcau drepturi şi libertăţi fundamentale”