Ironia sorţii: Un controlor CFR din Timiş a sfârşit ucis de tren VIDEO

Destin tragic pentru un controlor CFR! După ce şi-a petrecut o viaţă de om în tren, duminica seară şi-a găsit sfârşitul sub roţile acestuia. Nimeni nu îşi explică cum de nu a văzut trenul în momentul în care a vrut să traverseze calea ferată cu maşina.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 05:24
Ironia sorţii: Un controlor CFR din Timiş a sfârşit ucis de tren VIDEO

Bărbatul se îndrepta spre Timişoara. Nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată şi a fost izbit în plin de tren. „Vedeţi că e lovit exact în mijloc. Nu a avut timp să treacă nici nimica. Dacă trei metri a avut când a intrat înaintea mea. Daca de aici nu vezi trenul înseamna că esti adormit. Şi am dat şi cu fluierat”, a spus un martor.

„Şoferul a înaintat cu viteză şi până la urmă l-a prins exact între tampoane”, a explicat un alt şofer, martor la tragicul eveniment.

Echipajul de la descarcerare a reuşit să desprindă maşina de tren după o oră de muncă. „În urma măsurătorilor efectuate, distanţa a fost de 200 de metri de la tronsonul de cale ferată până la locul unde s-a oprit”, a declarat Mirel Bulearcă, de la Poliţia Rutieră Timiş.

Rudele şi cei care îl cunoşteau pe fostul controlor nu îşi explică cum s-a putut întâmpla tragedia, având în vedere că bărbatul parcurgea zilnic acest drum.