Israelienii pot pierde certificatul verde dacă refuză doza a treia de vaccin

Israelienii pot pierde certificatul verde dacă refuză doza a treia de vaccin, potrivit yidinfo.net. De asemenea, noile reguli îi vor obliga pe cei care s-au vindecat de Covid să facă doza de rapel pentru a fi eligibili pentru green pass.

02 oct. 2021, 14:03
Israelienii pot pierde certificatul verde dacă refuză doza a treia de vaccin
Israelienii pot pierde certificatul verde

Israelienii

pot pierde certificatul verde. Deşi neconfirmat pe moment de autorităţile din sănătate, începând cu 3 octombrie, cei care nu au făcut doza a treia de vaccin la şase luni după a doua doză nu vor mai avea certificat verde, necesar pentru a intra în anumite localuri şi pentru a participa la anumite evenimente. Vor fi nevoiţi să prezinte un test negativ la Covid.

Citeşte şi: Cinci morţi şi zeci de răniţi, într-un accident de autobuz, în Israel. Acesta s-a ciocnit cu un taxi şi o autoutilitară, pe autostradă

Israelienii pot pierde certificatul verde

Cei cărora li se va retrage permisul verde săptămâna viitoare vor trebui să stea în carantină timp de cel puţin o săptămână dacă au fost în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus.

Astfel, peste un milion de israelieni vor pierde certificatul verde, când noile reguli intră în vigoare, respectiv duminică, scrie Mediafax.

Între timp, disputa premierului Bennett cu oficialii din domeniul sănătăţii continuă: „Respect foarte mult experţii medicali şi le apreciez munca, dar impunerea de noi restricţii asupra cetăţenilor israelieni nu este politica acestui guvern. În ciuda presiunilor, ne vom abţine în această etapă de la noi restricţii asupra populaţiei„.


loading...