ISU: Acoperiş căzut peste maşini în Hunedoara şi copac răsturnat peste spitalul din Giurgiu

Echipajele ISU din toată ţara au avut mult de lucru după numeroasele alerte de "cod roşu" de vânt, grindină şi ploi torenţiale.

18 iun. 2021, 23:34

Drumarii din Hunedoara au acţionat, vineri seara, pentru curăţarea unui drum naţional, după ce în urma unei furtuni, un copac s-a prăbuşit pe şosea. De asemenea, pompierii au intervenit după ce un acoperiş al unui bloc a fost smuls de vântul puternic şi aruncat peste trei maşini parcate. În urma ambelor evenimente nu au fost victime.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că Secţia de Drumuri Naţionale Deva a intervenit pe DN 66, la Băcia, în judeţul Hunedoara, unde un arbore a căzut pe şosea.

De asemenea, ISU Hunedoara a arătat că, în urma unei furtuni, la Simeria, un acoperiş al unui bloc, de aproximativ 200 de metri pătraţi, a fost luat de vânt. Nu au fost înregistrate victime. Trei autoturisme au fost însă avariate.
Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Deva.

Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare. Tragedia la Galaţi
Un copac a căzut peste o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Un copac a căzut, vineri seară, peste o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a-l îndepărta.

„Pompierii acţionează, în aceste momente, pentru degajarea unui copac, în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Acesta este căzut peste una dintre clădiri, iar personalul a solicitat intervenţia pompierilor”, a transmis ISU Giurgiu.

Echipajele s-au deplasat acolo cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Raed Arafat anunţă intervenţia jandarmilor la inundaţii după ce un bărbat a murit luat de viitură


loading...