Italia petrece după câştigarea EURO 2020! Imagini spectaculoase cu bucuria fanilor VIDEO

Explozie de bucurie pe străzi în Italia, după ce Squadra Azzura a câştigat campionatul european de fotbal EURO 2020. Italienii au uitat de pandemia COVID-19 şi au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria colosală a echipei naţionale de fotbal, în faţa Angliei.

12 iul. 2021, 14:56

Italia petrece după câştigarea EURO 2020. Petrecerea s-a declanşat în Piazza del Popolo din Roma, după ce Gianluigi Donnarumma a aparat lovitura de la 11 metri executata de Saka.

Suporterii italieni au sărit în sus de bucurie, s-au îmbrăţisat şi au început să sărbătorească victoria echipei naţionale în finala EURO 2020.

Pentru italieni, valul patru al pandemiei COVID-19 ar trebui să mai aştepte, pentru că Squadra Azzura a câştigat Euro 2020, după un meci tensionat împotriva Angliei.

 

Finala împotriva Angliei a fost trăită la intensitate maximă în toate colţurile din Italia. La Roma, mii de fani s-au adunat pe străzi pentru a urmări meciul decisiv pe ecrane gigantice.

Citeşte şi: Finala Euro 2021: It’s coming to Rome! Italia este campioana Europei după 4-3 la lovituri de departajare

Naţionala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute. Trofeul revine Squadrei Azzura după 53 de ani!

Fericire pură, Italia cucereşte Europa cu Donnnarumma, Italia a distrus visul Angliei, sunt câteva titluri apărute pe site-urile mai multor publicaţii europene, după triumful Italiei la Euro-2020 în faţa Angliei.

Italia cucereşte Europa cu Donnnarumma, a notat cotidianul Marca, după ce portarul italian a apărat două lovituri de departajare. Donnarumma duce Italia în văzduh, a scris şi As.

Italia a distrus visul Angliei, a notat The Guardian, care susţine că tânăra echipă engleză merită lăudată, chiar dacă mai are de aşteptat. Pentru BBC, loviturile de departajare au distrus speranţa englezilor de a-şi vedea „trofeul acasă”.

Suntem campionii Europei, a scris Corriere della Sera, în timp ce Ansa subliniază că italienii au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a câştiga din nou titlul european.

„O italie ce te înnebuneşte. Suntem campioni europeni”, a scris şi Gazzetta dello Sport. „La Felicita” este titlul de pe prima pagină a site-ului L’Equipe.

Citeşte şi: Finala Euro 2020: Italia este campioană europeană după loviturile de departajare