Îţi aminteşti de Janine Ştefan, fosta soţie a lui Adrian Sârbu? Vezi ce s-a întâmplat cu ea

De 10 ani stabilită la Paris, Janine Ştefan Sârbu are o viaţă tihnită alături de fiica sa Janice. Cuceririle ei din tinereţe le numeri pe degetele de la mai multe mâini, dar nici azi, la 46 de ani, nu este mai prejos.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 14:53

Eugenia Ştefan, Janine de mai târziu sau Jana pentru apropiaţi a apărut în atenţia presei în aprilie 1990, atunci când a participat la primul Concurs de frumuseţe după Revoluţie „Miss Fotbal România”.

Până atunci nu ştiuse nimeni nimic de ea, chiar dacă apăruse în prezentările de modă ale trupei de la Apaca dirijată de Zina Dumitrescu. Atunci a fost perioada când declanşa primele atacuri, primele asalturi de cucerire ale bărbaţilor faimoşi, Dan Chişu fiind unul dintre aceştia.

Janine Ştefan a avut o listă lungă cu iubiţi celebri şi cu bani. Printre ei s-au numărat tenismenul Florin Segarceanu, fotbalistul Florin Radu Răducioiu, Ioan Becali, grecul Manos Damanakis proprietar la Club 30 sau George Pădure, patron la Gepa. Relaţia cu Dragoş Constantinescu, fiul preşedintelui de atunci, nici ea nu e de neglijat şi de trecut cu vederea!

Totul a luat sfârşit când a apărut Adrian Sârbu. În acel moment fata se cuminţeşte şi e sedusă de privirea întunecoasă a operatorului modest din urmă cu câţiva ani, ajuns acum mare om de televiziune.

Relaţia se transformă rapid în ceva foarte serios. Cei doi se căsătoresc şi la scurt timp devin părinţii unei fetiţe, Janice Arianne care azi are 11 ani. Au fost anii ei de glorie, de realizări profesionale şi de acumulări, băneşti, evident.

Adrian o sprijinea total, dar după 6 ani de convieţuire, în 2003 se despart. Potrivit eva.ro, Janine divorţează dar rămâne cu casa, cu maşini şi 11 milioane de dolari. Adrian cumpără la Paris pentru ea şi fiica lor, o garsonieră ultra central şi ultra spaţioasă în care locuise Marlene Dietrich.

În Franţa, Janine încearcă să se descurce singură, să răzbată în lumea modei, deschide trei magazine la Paris şi două la Cannes dar fără suportul mediatic, financiar şi moral al lui Sârbu, eşuează.

Citeşte şi: Ponta: Adrian Sârbu m-a întrebat dacă vreau să mă facă preşedinte. I-am spus să-şi plătească taxele