Iubita lui Liviu Dragnea a făcut marele anunţ. Decizie de ultima oră a Irinei Tănase

Irina Alexandra Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul preşedinte PSD încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătatea în dosarul angajărilor fictive din Teleorman, a postat astăzi un mesaj referitor la intrarea ei în politică. 

RomaniaTV.net
22 feb. 2020, 11:18

„Nu intru în politică.” este mesajul postat de iubita lui Liviu Dragnea pe Instagram.

 

Reacția Irinei Tănase vine după ce, în ultima perioadă, au existat voci care spuneau că ar urmări un post-cheie în organizația de femei a PSD.

Citeşte şi: Irina Tănase, motiv de scandal în familia fostului lider PSD. Cum a reacţionat Bombonica, fosta soţie a lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, însă ar putea fi eliberat mai devreme din penitenciar în cazul în care va îndeplini anumite condiții.

Irina Tănase a refuzat să facă vreo declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea, dar pentru a-l vizita mai des la închisoare s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a mers doar o singură dată în calitate de iubită. Ultima vizită primită de Liviu Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au început o relaţie în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.