Iubita lui Liviu Dragnea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD. „S-au agravat foarte tare”

Liviu Dragnea a ajuns la medic în Penitenciarul Rahova, deoarece are dureri insuportabile la coloana vertebrală. Fostul lider al PSD urmează programe de recuperare şi i s-a făcut şi un RMN. Dezvăluirea a fost făcută de Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 15:00
Iubita lui Liviu Dragnea, noi dezvăluiri despre problemele de sănătate ale fostului lider PSD. „S-au agravat foarte tare”

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa.

Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. (…) Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. (…) Erau încălcate niște drepturi. (…) Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli. (…) Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari asupra celor din penitenciar. ”, a afirmat Irina Tănase, la Realitatea Plus.

Irina Tănase a dezvăluit totul! Este sau nu însărcinată logodnica lui Liviu Dragnea?

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 2019 de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis, recent, după acuzaţiile făcute de avocata lui Liviu Dragnea, că sistemul penitenciar asigură aplicarea regimului de detenţie şi de recuperare nediscriminatoriu., în mod unitar. De asemenea, ANP precizează că se asigură tratamentul recuperatoriu şi condiţii care garantează respectarea demnităţii umane.

Liviu Dragnea, momente grele în spatele gratiilor. Dezvăluiri făcute de Irina Tănase


loading...