Liviu Dragnea, momente grele în spatele gratiilor. Dezvăluiri făcute de Irina Tănase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut câteva dezvăluiri extrem de tulburătoare despre starea de sănătate a fostului lider PSD.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 03:05
Liviu Dragnea, momente grele în spatele gratiilor. Dezvăluiri făcute de Irina Tănase

Liviu Dragnea se află într-o situație extrem de dificilă din cauza stării de sănătate, după ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de iubita fostului politician, Irina Tănase, care le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Fanatik momentele grele prin care trece fostul lidel al Partidului Social Democrat.

Irina Tănase: Liviu Dragnea şi-a tăiat două degete cu flexul, în puşcărie, are mai multe hernii. Stă şi rezolvă sudoku 

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica fostului lider PSD.

De asemenea, în urma demersurilor făcute de avocata lui Liviu Dragnea, la sesizarea familiei, fostul șef PSD ar fi început deja să primească îngrijiri medicale la doar două săptămâni după decizia instanței.

Irina Tănase, reacţie dură după comunicatul ANP în cazul Dragnea: „Nimeni nu ţine cont de cererile făcute de trei luni încoace” 

Astfel, Dragnea a început în închisoare fizioterapia și kinetoterapia, tratamente care îl vor ajuta să scadă intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a dezvăluit Irina Tănase.

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 2019 de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Sentința este definitivă. Completul de 5 judecători a menținut astfel sentința dată în primă instanță.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a transmis, recent, după acuzaţiile făcute de avocata lui Liviu Dragnea, că sistemul penitenciar asigură aplicarea regimului de detenţie şi de recuperare nediscriminatoriu., în mod unitar. De asemenea, ANP precizează că se asigură tratamentul recuperatoriu şi condiţii care garantează respectarea demnităţii umane.