Iubitul fiicei lui Vadim Tudor a făcut declaraţii în premieră despre fuga tinerei de acasă VIDEO

Iubitul fiicei lui Corneliu Vadim Tudor vorbeşte, în premieră, despre relaţia pe care o au cei doi. Tânârul susţine că de 3 ani trăieşte o poveste de dragoste cu fiica cea mică a lui Vadim şi că acuzaţiile Oanei Zăvoranu, potrivit cărora Jeni ar fi fugit de acasă, sunt false.

12 oct. 2015, 06:16
Iubitul fiicei lui Vadim Tudor a făcut declaraţii în premieră despre fuga tinerei de acasă VIDEO

Nu, nu Jeni nu a plecat de acasă, nu ştiu de unde până unde a apărut povestea asta, nu e adevărat. Astea sunt nişte invenţii doar aşa ca să mai facă nişte rating. Oana Zăvoranu minte„, a declarat Tibi, iubitul lui Jeni.

În apărarea lui Jeni a sărit şi sora mai mare, Lidia.

Citeşte şi Oana Zăvoranu i-a dat bani lui Vadim Tudor. Amintiri din noaptea în care fiica lui Vadim a fugit de acasă

În acea seară am fost cu tatăl meu acasă la Tiberiu. Deci eu am fost acolo. Oana Zăvoranu nu poate să spună că ea a fost acolo. S-a întâmplat ca în acea seară să i se descarce telefonul, nu am putut da de ea şi am decis să mergem acasă la Tiberiu să vedem ce s-a întâmplat , dacă este bine . Am fost, am luat-o pe Jeni de acolo, am vorbit cu Tiberiu, nu s-a întâmplat nimic„, a declarat Lidia.

Fiica cea mică a lui Vadim trăieşte o poveste de dragoste de trei ani alături de Tibi Vărzaru. Tânărul, student la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport, lucrează în paralel ca antrenor de fitness. El susţine că e îndrăgostit până peste cap de Jeni.

De altfel, la scurt timp de la moartea Tribunului, tânărul a postat pe pagina lui de Facebook mai multe fotografii alături de Jeni. Cu doar o lună înainte să se stingă din viaţă, o serie de poze apărute în presa, în care fiica lui se săruta pasional cu iubitul ei, l-ar fi deranjat pe Tribun.

Citeşte şi Fiica cea mare a lui Vadim o atacă pe Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care îl ia”