Iulia Albu, de urgență la spital! Care este starea de sănătate a criticului de modă. „Nu mai aveam deloc putere”

Iulia Albu trece prin momente extrem de dificile! După ce a participat la „America Express”, alături de iubitul său, Mike, starea sa de sănătate s-a agravat destul de tare astfel încât criticul de modă a ajuns de urgență la spital.

13 sept. 2023, 23:05
Iulia Albu, de urgență la spital! Care este starea de sănătate a criticului de modă. „Nu mai aveam deloc putere”
Iulia Albu, de urgență la spital!

Iulia Albu, de urgență la spital! Recent, Iulia Albu a dezvăluit că a mers de urgență la spital, unde și-a făcut mai multe analize, deoarece acuza stări periodice de oboseală și dureri de cap.

Citește și Împăcarea momentului în showbizul românesc. Mihai și Iulia Albu au căzut la pace, la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Iulia Albu, de urgență la spital!

„Și acum mă doare capul. Înainte munceam o săptămână fără oprire și nu aveam nimic. Nu știu ce să zic. Nu mai aveam deloc putere. Am fost și mi-am făcut analizele. Totul e ok. Dar știi cum e: pacientul e viu, dar mort copt. Nu-mi pot reveni nici cu somnul. Dorm toată ziua și nu pot dormi noaptea. Am de filmat, de făcut poze, întâlniri”, a declarat Iulia Albu pentru CANCAN.RO.

În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit pe rețelele sociale care este motivul pentru care se trezește cu fața umflată, demontând teoriile conform cărora, și-ar fi făcut injecții cu acid hialuronic.

„Fac acest instastory pentru voi, pentru că vreau să știți că există ceva mai mult decât acid hialuronic sau ce vă faceți toată ziua. Există ceva ce se numește masaj facial sculptural, iar acesta ajută persoanele ca mine care au probleme cu limfa și care au nevoie de drenaj limfatic. Uneori îmi scrieți și mă întrebați de ce sunt atât de umflată la față în anumite emisiuni, pentru că am această problemă. Este o problemă pe care abia acum am reușit să o rezolv”, a mărturisit Iulia Albu pe Instagram.

Iulia Albu a trăit șocul vieții ei, după ce hoții au intrat în casă

Iulia Albu s-a văzut nevoită să sară pe geam ca să-și salveze viața, după ce hoții au intrat peste ea în casă.

Iulia Albu e foarte discretă când vine vorba despre viața ei privată și, spre deosebire de alte vedete, nu are obiceiul să le povestească fanilor lucruri personale. Totuși, recent vedeta a povestit un episod absolut șocant de anii trecuți când a fost nevoită să sară pe geam ca să se salveze.

Iulia Albu era cazată la o casă de oaspeți, în țară, cu buna sa prietenă, Adela, cu care lucra la un proiect. La un moment dat, în miez de noapte, au auzit că cineva forțează ușa. Speriate, au lăsat în urmă tot ce aveau și au sărit pe geam. S-au dus direct la Poliție.

„Eu și prietena mea, Adela, chiar avem niște povești foarte frumoase. Noi două am sărit pe geamul unei case, la 01.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți. Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi. Și am sărit pe geam. Era un parter înalt„., a mărturisit Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Iulia Albu și prietena ei au plecat în pijamale de la cazare. „Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini. A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa’, a continuat Iulia Albu.

Citește și Iulia Albu este în doliu! Vedeta a rămas fără o persoană extrem de importantă