Iulia Albu îl desfiinţează pe fostul soţ: „Nu faci decât să te îngropi singur!”. Postarea cu care Mihai Albu a scos-o din minţi

Iulia Albu a reacţionat dur după o postare a fostului ei soţ. Mihai Albu a dezvăluit cu durere cât de dor îi este de fetița sa de 10 ani, pe care nu a mai văzut-o din cauza ex-soţiei.

12 mai 2020, 16:04
Iulia Albu îl desfiinţează pe fostul soţ: „Nu faci decât să te îngropi singur!”. Postarea cu care Mihai Albu a scos-o din minţi

Iuliei Albu susţine că nu a vrut să-și expună copilul unui posibil risc de infectare cu noul coronavirus, dat fiind faptul că fostul ei soţ a continuat să frecventeze atelierul unde are câțiva angajați. O zi mai târziu însă, Iulia Albu i-a permis lui Mihai Albu să-și vadă copilul pentru o oră jumătate în fața blocului.

Iulia Albu, primele declaraţii despre IUBIT. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

„Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc.). Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Iulia Albu, declaraţie bombă după ce a mărturisit că i-au crescut sânii în ultima vreme

Reacţia Iuliei Albu a fost virulentă, pe Instagram, semn că războiul nu s-a încheiat între cei doi.

„A fi persoana publica este un privilegiu. Implica munca constanta, abilitatea de a gestiona diplomatic situatii de criza, curaj si asumare si, nu in ultimul rand, VOCE. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile copilului meu si nu voi permite nimanui sa o foloseasca drept unealta pentru a face rau sau a aparea in presa. Si aceasta nu este o amenintare, este o PROMISIUNE. Copilul meu nu are de ce sa fie tarat in circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu nu este o jucarie menita sa satisfaca orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu mai incerca sa gasesti validare pe Facebook. Nimeni nu te mai crede. Nu faci decat sa te ingropi singur. Si te asigur ca acel loc va fi rece si vei fi singur”, a scris Iulia Albu.