Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu: „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații?”. Reacţia designerului

Iulia Albu a avut o replică acidă la adresa lui Botezatu. Vedeta a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruţă, iar unul dintre personajele despre care au vorbit a fost chiar Cătălin Botezatu, cu care criticul de modă se "înţeapă" de ceva vreme.

22 iun. 2021, 11:56
Iulia Albu, replică acidă la adresa lui  Botezatu: „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații?”. Reacţia designerului
Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu

Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu. Animozitățile dintre criticul de modă și designer datează de pe vremea când vedeta s-a căsătorit cu Mihai Albu. Fostul ei soț și-ar fi dorit ca ea să își facă rochia de mireasă la Cătălin Botezatu, însă Iulia l-a refuzat pentru bunul ei prieten, Răzvan Ciobanu.

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre iubitul ei: „A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu ştia cine sunt, nu ştia de găină”

Iulia Albu, replică acidă la adresa lui Botezatu

În cadrul podcastului “Acasă la Măruță”,

 în mijlocul discuției telefonice cu Cătălin Botezatu, Iulia Albu a pus o întrebare stânjenitoare. “Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Botezatu, care l-a întrebat pe Cătălin Măruță despre outfit-ul Iuliei.

În acel moment, spiritele s-au inflamat. „Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia.

Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a fost replica lui Cătălin Botezatu.

Iulia Albu, sfidare supremă la adresa fostului soț

Iulia Albu

l-a sfidat în direct pe fostul ei soț, Mihai Albu, atunci când a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta de la „Bravo ai stil” se pregătește pentru un nou mariaj, la 8 ani după divorțul de designerul de încălțăminte Mihai Albu.

Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia Albu fostului ei soț, la telefon, în direct la podcastul lui Măruță.

Miha Albu, în schimb, nu a fost deloc încântat sau amuzat de doleanțele fostei soţii.  “Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”, a spus Mihai Albu.

https://www.youtube.com/watch?v=HecYU28n7U0&t=3s