Iulia Vântur, condiţia obligatorie pentru a fi acceptată de familia lui Salman Khan

Iulia Vântur are de mai mulţi ani o relație cu celebrul actor indian Salman Khan. Vedeta nu a confirmat povestea de dragoste probabil și din cauza condițiilor pe care a trebuit să le îndeplinească pentru a fi acceptată în familia starului de la Bollywood.

12 aug. 2020, 06:04
Iulia Vântur, condiţia obligatorie pentru a fi acceptată de familia lui Salman Khan

Iulia Vântur, 39 de ani, a fost nevoită să învețe cântece indiene, precum și tradițiile care se respectă în acea zonă, pentru a fi acceptată de familia lui Salman Khgan, scrie Ciao!.

Iulia Vântur va avea un rol în producția viitoare a lui Salman Khan, „Kabhi Eid Kabhi Diwali”. Românca a mai apărut în producții precum „Bunraku” (2008) , o producție americană în regia lui Guy Moshe, în 2013 a avut apariții eveniment în „Las Fierbinți”, dar și în episodul aniversar „La bloc”. În 2014, a jucat în filmul indian „O Teri song Umbakkum”, o peliculă produsă de Atul Agnihotri.

Iulia Vântur, mărturisiri intime despre viaţa în izolare alături de Salman Khan în India

În ultima perioadă, vedeta este tot mai des întrebată când va avea loc nunta dintre ea și actor. Iulia Vântur susţine că această etapă a relației nu este o prioritate pentru ea. De asemenea, experiențele pe care mulți dintre prietenii săi le-au avut după căsătorie au determinat-o să nu mai aibă încredere în acest act.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat Iulia Vântur pentru Antena Stars.

Iulia Vântur, CRIZĂ DE GELOZIE. Ce a fost nevoit să facă Salman Kahn pentru a-şi calma IUBITA ROMÂNCĂ

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai explicat Iulia Vântur.