Iulia Vântur, scandal amoros în India! Imaginea incendiară care o compromite total FOTO

Relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan este pusă la grea încercare încă o dată, după ce în presa din India au apărut imagini care ar putea s-o compromită pe româncă în ochii rudelor superstarului de la Bollywood.

22 ian. 2022, 12:28
Iulia Vântur, scandal amoros în India! Imaginea incendiară care o compromite total FOTO

Iulia Vântur ar fi stârnit furia admiratoarelor lui Salman Khan. Pe Internet au fost publicate mai fotografii menite să pună capăt relaţiei pe care ieşeanca o are cu superstarul indian.

Una dintre fotografii a devenit chiar virală în India şi ar fi fost surprinsă la o presupusă nuntă a Iuliei Vântur cu fostul ei iubit, Marius Moga, scrie Wowbiz. Poza cu pricina e un fals grosolan, lucru care se poate observa și cu ochiul liber. Motivul: fețele celor doi par să fi fost decupate și apoi lipite peste cele ale unui cuplu pozat în ziua nunții.

Cu toate acestea, jurnaliştii indieni se întreabă dacă n-ar exista un sâmbure de adevăr în spatele poveştii, mai ales că nu este prima oară când se vehiculează că Iulia Vântur ar fi fost căsătorită cu Marius Moga.

„Zvonurile despre Salman care este foarte apropiat de Iulia încă sunt de mare actualitate. Dar știați că Iulia a fost căsătorită cu un superstar român? Ei bine, conform unor numeroase surse media, ea a fost măritată cu un artist român nominalizat la premiile Grammy, Marius Moga. Se pare că ei au avut o relație foarte solidă timp de 4 ani, înainte ca drumurile lor să se despartă.

Iar acum, fotografii de la presupusa lor nuntă au reapărut în mediul online”, scrie publicația indiană Siasat.com.

Citeşte şi: Iulia Vântur și Salman Khan au făcut marele anunţ! Doar despre asta se vorbeşte la Bollywood

Salman Khan şi Iulia Vântur s-au cunoscut în România

Actor celebru la Bollywood, Salman Khan a cunoscut-o pe Iulia Vântur în România, în anul 2011, atunci când filma pentru producția Jai Ho. Cei doi ar fi petrecut ceva timp împreună, în care s-au simțit foarte bine.

Apoi, Iulia Vântur şi Salman Khan au păstrat legătura chiar și după ce starul indian s-a întors în țara natală.

”Acum, Iulia face parte din Bollywood și din familia Khan. Paparazzi i-au fotografiat de multe ori împreună iar imaginile cu Iulia care a rămas la ferma din Panvel a lui Salman în perioada lockdown-ului au devenit virale pe internet”, a mai scris sursa citată.

Citeşte şi: Ce făcea Klaus Iohannis la ore pe vremea când era profesor de fizică. O fostă elevă face dezvăluiri incendiare!