Iulian Bulai a reacţionat după ce Florin Cîţu a anunţat că a demis secretarii de stat USR-PLUS: „Cîțu arde toate punțile cu USR-PLUS. Și trage PNL în această capcană”

Deputatul USR Iulian Bulai a reacţionat pe Facebook după ce premierul Florin Cîţu a anunțat că a demis 26 de secretari de stat USR-PLUS din ministere, după ce a aflat că moțiunea USR-PLUS-AUR va fi citită joi în plenul Parlamentului.

08 sept. 2021, 23:30
Iulian Bulai a reacţionat după ce Florin Cîţu a anunţat că a demis secretarii de stat USR-PLUS: „Cîțu arde toate punțile cu USR-PLUS. Și trage PNL în această capcană”

Iulian Bulai subliniază că, prin demiterea secretarilor de stat, Cîţu nu a făcut altceva decât ”să taie toate punțile cu USR-PLUS”.

Mă uit la tv și aflu că secretarii de stat USR-PLUS au fost demiși în această seară. Pentru ca pactul PSD – Florin Cîţu să meargă mai departe. Luăm act și mergem înainte spre moțiunea de cenzură. Disperarea premierului naște monștri. Cîțu arde toate punțile cu USR-PLUS. Luam act. Florin se îngroapă. Și trage PNL în această capcană. USL renaște acum”, e mesajul lui Iulian Bulai publicat pe Facebook

Citeste si Florin Cîţu i-a demis pe secretarii de stat USR-PLUS: „În momentul în care ai negociat cu AUR şi PSD, nu pot să mai am secretari de stat în ministere”

Reamintim că Florin Cîţu a afirmat, la Digi 24, că aşteaptă ca USR-PLUS să retragă moţiunea de cenzură şi să revină la masa discuţiilor, înainte de a fi trecută ”linia roşie”.

În acest moment putem să discutăm orice (…) portofoliile sunt acolo, nu le atinge nimeni, oamenii sunt acolo, bine, fără secretarii de stat”, a declarat premierul. Întrebat când va destitui secretarii de stat numiţi de USR-PLUS, Florin Cîţu a afirmat: ”În această seară”.

Deciziile privind eliberarea din funcţie a celor 26 secretari de stat au fost deja publicate în Monitorul Oficial. Este vorba despre secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, dar şi de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Citeste si Cîţu: Orban a dat la USR ministerele cele mai bogate/ Orban: „Iohannis și-a dorit trei ministere, Ministerul Apărării, Ministerul de Externe, Ministerul Educației