Iulian Iancu, despre un nou caz „Doina Pană”: Am avut şi un vicepremier care a fost otrăvit VIDEO

Deputatul PSD Iulian Iancu a făcut o dezvăluire șocantă în platoul România TV. Iulian Iancu a declarat că un fost vicepremier a fost otrăvit pe modelul Doinei Pană. Acesta s-ar fi retras din Guvern și a mers în străinatate să se trateze.

RomaniaTV.net
15 mai 2019, 20:12
Iulian Iancu, despre un nou caz „Doina Pană”: Am avut şi un vicepremier care a fost otrăvit VIDEO

„Eu mai stiu un caz. Nu am vrut sa spun public. Am mai avut un vicepremier otravit care a fost plecat din functie. A facut toata investigatia in afara Romaniei. Si el a iesit din sistem in mod similar”, a punctat parlamentarul.

Citeşte şi: Felix Bănilă, şeful DIICOT, despre ancheta în cazul Doina Pană: Se cercetează o tentativă de omor

Felix Bănilă, şeful DIICOT, a dat miercuri, la sediul CSM, detalii despre ancheta privind dosarul Doinei Pană.

„La începutul lunii februarie 2018, doamna ministru (Doina Pană – n.r.) a făcut o sesizare către organele de Poliţie sau mai bine spus s-a plâns organelor de Poliţie despre incidentul la care aţi făcut referire. Organele de Poliţie din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR au formulat o sesizare din oficiu pe care ne-au înaintat-o şi tot în luna februarie s-a început urmărirea penală in rem pentru două infracţiuni: constituirea de grup infracţional organizat şi tentativă de omor”, a declarat Felix Bănilă.

El a adăugat că în cadrul anchetei s-a efectuat şi un raport de expertiză medico-legală.

„Urmărirea penală se face în acest moment in rem. Nu avem niciun suspect, însă în cauză au fost audiate multe persoane şi s-a efectuat şi un raport de expertiză medico-legală. Sunt mai multe versiuni de anchetă pe care procurorul de caz le-a administrat, dar la momentul de faţă nu putem face public prea multe amănunte pentru că ţine de apanajul procurorului de caz”, a mai spus Felix Bănilă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, despre otrăvirea Doinei Pană: A fost la un pas de moarte. A deranjat interese mari