Iuliu Mureşan: Atacul este atuul nostru în meciul cu Steaua

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că derbiul de sâmbătă, de pe terenul Stelei, ar putea fi tranşat în favoarea echipei sale de către linia ofensivă, marele atu al "feroviarilor".

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 17:26
Iuliu Mureşan: Atacul este atuul nostru în meciul cu Steaua

Mureşan l-a nominalizat pe Raul Rusescu drept cel mai periculos om al Stelei şi s-a declarat convins că bucureştenii vor fi mult mai motivaţi contra CFR-ului, decât contra lui Dinamo, pentru că o victorie i-ar putea aduce cu şanse reale în lupta pentru titlu. „Jucăm la Steaua, e un meci important, greu, dar avem şanse egale. Dinamo a evoluat slab, iar Steaua a profitat. Rezultatul ne convine, ne avantajează, dar cu noi vor fi şi mai motivaţi. Steaua e o echipă de spirit, dacă învinge reintră în lupta pentru titlu. Nu cred că vor fi obosiţi cu noi. Rusescu e cel mai periculos om al lor, dar sunt şi alţi jucători care pot face diferenţa. Atuul nostru este atacu”, a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a adăugat că jucătorii vor fi recompensaţi financiar doar în cazul unui succes. „Vom acorda prime doar în cazul unei victorii. Suntem două echipe bune, avem acelaşi obiectiv, dar nu există o favorită. Atmosfera ostilă de pe Arena Naţională ne-ar putea motiva. Kapetanos începe să ne amintească de forma sportivă pe care o traversa la Steaua”, a spus preşedintele clujenilor.

Mijlocaşul Renan Garcia a declarat, cu optimism, că CFR se poate impune pe Arena Naţională. „Urmează un joc important, dificil, Steaua joacă acasă, dar noi trebuie să luptăm pentru cele trei puncte chiar dacă jucăm în deplasare. Este un derbi, dar cred că avem forţa să-l câştigăm. Ei au fotbalişti valoroşi, Rusescu şi fraţii Costea sunt cei mai periculoşi oameni ai lor. Sunt fericit că am avut şansa să fiu integralist de când am sosit la CFR”, a spus Renan Garcia.

Meciul dintre Steaua Bucureşti şi CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 20:00, şi contează pentru etapa a XVII-a, ultima a turului din Liga I.