iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Moment unic în istoria show-ului! Cheloo, cărat în cârcă de o balerină

Moment unic în istoria iUmor! Totul s-a întâmplat la finalul numărului prezentat de o trupă de patru balerine. Una dintre cele patru este Roxana Chiperi, o apariţie mai veche pe scena iUmor.

10 apr. 2022, 23:38

La iUmor, Roxana Chiperi a prezentat un dans diferit de cel din sezonul 8, un dans lasciv cu care făcuse furori. De data aceasta, Roxana s-a înregimentat într-o trupă de balerine, foste gimnaste de performanţă, şi împreună au prezentat un Lacul lebedelor complet diferit de ce ştim cu toţii, potrivit Antena 1.

Pot fi și prințesă din când în când, dar doar din când în când”, a spus concurenta iUmor.

Din toate cele patru balerine, Roxana făcea tot ce a ţinut de ea să pară cât mai puţin graţioasă. Şi i-a reuşit.

Astăzi am avut patru balerine care au demonstrat că tristețea unui lac înghețat poate încălzi patinele plictisiților de la iUmor”, a spus Cheloo.

Citeste si Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac. Bruneta lansată de Dan Diaconescu este căsătorită de mai mulţi ani cu un italian

Dansul atipic al Roxanei Chiperi a stârnit hohotele de râs ale juraților şi ale publicului.

A fost delicioasă, mă! Super expresivă. A fost ca un cârnăcior printre macarons. (…) Simpatică, cu farmec, cu haz”, a zis Delia.

Roxana a încheiat făcând șpagatul și stârnid încă un rând de aplauze.

Expresivitatea ei și ideea cu lebăda bodybuilder, absolut fantastică”, a spus Cătălin Bordea.

Ești foarte expresivă și talentată”, spune Delia.

Sunt în centrul atenției tale. (…) Ești la fel de superbă”, a zis Mihai Bendeac.

Dacă mă cari în brațe de la stânga la dreaptă eu o să îți dau un vot pozitiv”, i-a promis Cheloo, iar Roxana a acceptat pe loc provocarea. Aşa că juratul a urcat pe scenă, iar concurenta iUmor l-a cărat în cârcă fără probleme, stârnind hohote de râs, aplauze și fluierături.

Numărul, efortul şi talentul Roxanei Chiperi au fost recompensate cu 4 DA.

Citeste si Clipe grele pentru Mirela Vaida. Toţi trei copiii i s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, dar de boli diferite: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani”