Ivan, despre Udrea: Un reprezentant al dezastrului economic din timpul PDL dă lecţii de bună guvernare

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, critică atacurile la adresa premierului Ponta venite din partea unor reprezentanți ai "dezastrului economic din timpul PDL" precum Elena Udrea.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 13:29
Ivan, despre Udrea: Un reprezentant al dezastrului economic din timpul PDL dă lecţii de bună guvernare

„Elena Udrea încă nu acceptă faptul că este un politician care și-a încheiat cariera politică. Nu se dă bătută și invocă în continuare trei săli de sport, două patinoare și un teren de fotbal în pantă pentru care a cheltuit enorm de mulți bani europeni, cheltuieli care, de altfel, au ridicat importante suspiciuni de fraudă din partea Comisiei Europene.

De la politicianul cu cea mai scăzută cotă de încredere în sondaje și de la un reprezentant al dezastrului economic din timpul PDL te-ai aștepta la mai puține lecții de bună guvernare. Însă, ca de obicei, membrii PDL demonstrează că tupeul este cea mai de preț calitate pe care o dețin”, este de părere Cătălin Ivan.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, „criticile pe care oameni precum Elena Udrea, care au făcut atât de mult rău României, i le aduc premierului nu reprezintă decât un ultim zbucium al unei formațiuni politice în decădere și respinse de populație la vot”.