Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi. Ce gest a făcut manelistul: „Eu sunt omul lui Dumnezeu”

Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi. Manelistul a făcut un gest emoționant pentru femeia de 86 de ani, vizibil obosită și temătoare, nu a realizat initial cu cine avea de-a face. Ulterior, a împărtăşit cu fanii toată povestea.

18 mai 2023, 22:49
Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi. Ce gest a făcut manelistul: „Eu sunt omul lui Dumnezeu”
Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi

Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi. Artistul a atras atenția asupra faptului că sunt din ce în ce mai mulți oameni în nevoie, iar nimeni nu pare să le ofere ajutorul necesar.

Citeşte şi: Jador, mari probleme după ce a primit bani falși la un eveniment. De ce incident neplăcut a avut parte: „Trebuie să merg să dau declarații”

Jador, impresionat de o bătrână care căra fier vechi

Într-un videoclip postat pe Instagram, Jador se oferă să îi transporte fierul vechi strâns de bătrână până la mașină. Chiar dacă avea o vârstă înaintată, femeia se chinuia să transporte mai mult de 10 kilograme de fier.

După ce au discutat câteva minute, Jador s-a oferit să o ducă pe bătrână la destinație, moment în care a aflat mai multe detalii despre viața ei.

Văd că ați strâns fier vechi și ați rămas fără bani. E o greutate mare, văd că v-ați obosit un pic cu asta. Dumneavoastră ați ieșit în calea mea pentru că așa a vrut Dumnezeu să mă încerce. Să văd dacă băiețelul ăsta vă ajută pe dumneavoastră.

Așa am primit un gând. Am observat cât de greu este, cred că aveți vreo 10-20 de kilograme de fier vechi. Acum o să mergem și să ducem fierul. Nu vă mai speriați, doamnă, pentru că de acum înainte nu aveți de ce să vă fie frică, pentru că eu sunt omul lui Dumnezeu„, a declarat Jador în videoclipul postat pe Instagram.